Son Konular

Moldova Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Moldova Vizesi İçin Zorunlu Kayıtlar
Moldova Vizesi İçin Gerekli Evraklar
Moldova Yeşil pasaport ve Diplomatik pasaporta vize istememektedir Adi Pasaport sahiplerinin vize alması gerekmektedir
Turistik Vize için gerekli evraklar
Yeni çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz vesikalık resim
Pasaport (geçerlilik süresi vize bitim tarihinden itibaren asgari 6 ay olmalıdır)
Vize Uygulama
Ticari Vize için gerekli kayıtlar
Yeni çekilmiş 2 adet arkadaki fonu beyaz vesikalık resim
Pasaport (geçerlilik süresi vize bitim tarihinden itibaren minimum 6 ay olmalıdır)
Moldova'dan gelen davetiye
Türkiye'de çalıştığınız firmadan başvuru
Çalıştığınız firmanın destekleyici evrakları sunulabilir
İşverenlerin Moldova Vize Dilekçe Şartları
Yolculuk Amacınıza göre Ticari yada Turistik vize başvurusu yapabilirsiniz *

Moldova vizesi için zorunlu kayıtlar ve gerekli evraklar hakkında bilgi veren bu listeyi detaylıca inceleyelim:

1. **Moldova Yeşil pasaport ve Diplomatik pasaporta vize istememektedir**: Moldova'ya seyahat etmek isteyenlerin Adi Pasaport sahipleri için vize alması gerekmektedir. Yeşil pasaport veya diplomatik pasaport sahipleri vize muafiyetine sahiptir.

2. **Turistik Vize için gerekli evraklar**:
- Yeni çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz vesikalık resim
- Pasaport (geçerlilik süresi vize bitim tarihinden itibaren asgari 6 ay olmalıdır)

3. **Ticari Vize için gerekli kayıtlar**:
- Yeni çekilmiş 2 adet arkadaki fonu beyaz vesikalık resim
- Pasaport (geçerlilik süresi vize bitim tarihinden itibaren minimum 6 ay olmalıdır)
- Moldova'dan gelen davetiye
- Türkiye'de çalıştığınız firmadan başvuru
- Çalıştığınız firmanın destekleyici evrakları sunulabilir

4. **İşverenlerin Moldova Vize Dilekçe Şartları**:
- Yolculuk amacınıza göre Ticari ya da Turistik vize başvurusu yapabilirsiniz

Bu belirtilen evraklar genelde vize başvurusu için gereken standart belgeler arasındadır. Başvuru aşamasında eksiksiz ve doğru belgelerle başvuruda bulunmak vize işlemlerini kolaylaştırabilir. Başka sorularınız varsa lütfen belirtin, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ukraynanın Telefon Kodu

Ukraynanın Ünlü Yemekleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt