Son Konular

Moderatör Alımları Başladı!

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Merhaba Forumdaşlar ailesi,

Sitemizin hızla büyümesi ve topluluğumuzun daha düzenli, kaliteli bir ortama sahip olması adına yönetim kadromuzu genişletme kararı aldık. Forumun geleceğine yön verecek, sorumluluk sahibi ve dinamik yeni moderatör arkadaşlarımızı arıyoruz!

📢 Aradığımız Temel Kriterler

Ekibimize katılacak arkadaşlarda öncelikle şu özellikleri arıyoruz:

Aktiflik: Günlük olarak forumu ziyaret edebilecek ve içerikleri takip edebilecek.
Üslup: Diğer üyelere örnek olacak, sabırlı ve yapıcı bir dil kullanabilen.
Kural Hakimiyeti: Forum kurallarını benimsemiş ve tarafsız karar verebilecek.
Bilgi Düzeyi: Başvurduğu kategori (Örn: Metin2, Knight Online, Web Geliştirme) hakkında teknik veya genel bilgi sahibi.

🛠 Moderatörlerin Görevleri Nelerdir?

Sorumlu olduğu kategorideki konuları düzenlemek ve uygun bölümlere taşımak.
Forum kurallarına aykırı mesajları raporlamak veya müdahale etmek.
Yeni açılan konulara cevap vererek etkileşimi canlı tutmak.
Üyelerden gelen sorulara ve yardım taleplerine destek olmak.

🎁 Moderatör Olmanın Avantajları

Özel Üye Grubu: İsminizin altında "Moderatör" rütbesi ve özel renk/banner.
Yönetim Paneli Erişimi: Forum yönetimi konusunda teknik tecrübe kazanma fırsatı.
Yönetim Forumu: Sadece ekibin görebildiği gizli bölümlerde söz hakkı ve gelecekteki projelerde öncelik.
Gelişim: Büyük bir topluluğu yönetme ve moderasyon yeteneklerini geliştirme şansı.

📝 Başvuru Formu

Adayların aşağıdaki formu doldurarak bu konu altına cevap yazmaları veya @Max-Usa kullanıcısına özel mesaj (DM) atmaları rica olunur:

Adınız / Yaşınız:Günlük Online Süreniz:İlgilendiğiniz / Uzman Olduğunuz Kategoriler:Neden Sizi Seçmeliyiz? Daha Önce Başka Bir Forumda Görev Aldınız mı?:
Not: Başvurular gizli tutulacak ve uygun görülen adaylarla birebir iletişime geçilecektir.

Son düzenleme:
Selamlar Forumdaşlar,
Öncelikle herkese iyi forumlar ve kolaylıklar diliyorum. Uzun süredir aktif olarak takip ettiğim bu topluluğun bir parçası olmaktan memnunum ve moderatörlük başvurumu iletmek istedim.

Adınız / Yaşınız:

Ege / 29

Günlük Online Süreniz:
Günlük ortalama 6-8 saat aktif olabiliyorum. Forumu düzenli takip eder, mesajlara ve raporlara hızlı şekilde geri dönüş sağlayabilirim.

İlgilendiğiniz / Uzman Olduğunuz Kategoriler:
IPTV, teknoloji, ağ sistemleri, cihaz kurulumu, yayın sistemleri, siber güvenlik ve teknik destek konularıyla ilgileniyorum. Şu anda Cyber Security eğitimi aldığım için güvenlik, kullanıcı gizliliği ve sistem düzeni konularında da bilgi sahibiyim.

Neden Sizi Seçmeliyiz?
Aktif, sorumluluk sahibi ve düzeni önemseyen biriyim. İnsanlarla iletişimim iyidir, sabırlı ve çözüm odaklı yaklaşırım. Forum içerisinde hem yardımcı olmayı hem de düzenin korunmasını önemsiyorum. Siber güvenlik alanında eğitim aldığım için şüpheli içerikler, güvenlik riskleri ve kötü niyetli paylaşımlar konusunda daha dikkatli davranabiliyorum. IPTV ve teknik konular hakkında bilgi sahibiyim ve topluluğa faydalı içerikler/paylaşımlar yapmayı seviyorum. Sadece yetki almak için değil, gerçekten katkı sağlamak için başvuruyorum.

Daha Önce Başka Bir Forumda Görev Aldınız mı?:
Daha önce çeşitli topluluklarda moderasyon ve kullanıcı desteği konusunda deneyimlerim oldu. Kullanıcılarla doğru iletişim kurma, sorun çözme ve düzen sağlama konusunda kendime güveniyorum.

@ege96 Takipte kal sana döneceğiz .Teşekkürler

@ege96 Modaratör yapılmıştır.Kendisni tebrik eder.başarılı paylaşımlarına devem etmesini umarız.

@ege96 selam bu daha ilk kademen sen ve senin gibi olan şu an yada daha sonrasında gelenlere sen örnek ol isterim senin kademen 1 ilerde üst kademelere geçmekte çalışmanlarına bağlı sevgiler

@ege96 selam bu daha ilk kademen sen ve senin gibi olan şu an yada daha sonrasında gelenlere sen örnek ol isterim senin kademen 1 ilerde üst kademelere geçmekte çalışmanlarına bağlı sevgiler
Selamlar
Teşekkür ederim 🙂
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.

Aramıza hoş geldin başarılar diliyorum

Teşekkürler. @ege96 kısa sürede yaptığın çalışmalardan dolayı üst seviyeye çıklmış bulunmaktasın .Tebrikler

cok tesekkür ederim güzel sözleriniz icin. Güzel calismalar olsun her daim

yardım-alırken.png

Cem Yılmaz'a Dilenciden Beddua Şoku

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt