Son Konular

Mobil Tanitim nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Mobil Tanıtım nedir?

En basit haliyle cep telefonu ya da tablet gibi mobil cihazlarda görüntülenen web sayfalarında ve kullanılan uygulamalarda gösterilen reklam türüdür. Mobil reklamlar, sadece mobil cihazlarda gösterilir. Çünkü bu tür reklamlar, tabletler ve cep telefonları için özel olarak üretilir.
Türk Telekom bildirim izni nasıl alınır?
Böylece ihtiyaçlarınıza göre bir çok kampanyadan haberdar olma fırsatını yakalar, size en uygun teklifleri kaçırmamış olursunuz. Veri İşleme İzni vermek için EVET yazıp 5008'e gönderebilirsiniz. SMS gönderimi ücretsizdir.
Türk Telekom Müşteri Hizmetleri telefon numarası kaç?
444 1 444 numaralı müşteri hizmetlerinden Türk Telekom ile ilgili her konuda bilgi alabilir, bazı hizmetlerimiz için ön başvuruda bulunabilirsiniz.

Türk Telekom Ovit izni nedir?

Türk Telekom Grup Abonelik Bilgileri (Veri) İşleme İzni; müşterilerimizin abonelik, konum, ve kullanım bilgilerini Türk Telekom, TT Mobil, TTNet ve diğer grup şirketleri arasında paylaşarak kampanyalarımızdan haberdar etmek amaçlı aldığımız bir izindir.
TT mobil tanitim iptali nedir?
ABONE KAMPANYA yazıp 7672'ye sms ile göndererek ücretsiz bir şekilde hemen gerçekleştirebilir, IPTAL yazıp 7672'ye göndererek izninizi iptal edebilirsiniz. Servis aktivasyon talebiniz alındıktan sonra işleminiz 24 saat içerisinde gerçekleştirilecektir.
Sil süpür bildirim izni nasıl yapılır?
Hediyenin çıkması için Evet yazıp 5008 numarasına SMS atmanız gerekiyor. Mesajı attıktan 10 dakika sonra uygulamayı kontrol ederseniz sağ üstte hediye paketinin üstünde bildirim olduğunu göreceksiniz. Sil süpür aktif olmuştur.
Ovit ne demek?
bölgede arı anlamına gelir. "ovit dağı" da "arı dağı" diye bilinir. eski zamanlarda bölgede kaya ve ağaç kovuklarında çok sayıda yabani arı peteği olduğu için bu isimle anılmaktadır. türkiye'nin en güzel yerlerinden biri.
3480 nedir nasıl iptal edilir?
Böyle bir abonelik görünmediği şeklinde konuşma geçti ve tarafıma bilgi verildi ve görüşme sonlandırıldı. Yine 3 Nisan 2021'de telefonumun mesaj kısmına Mindfulness adresine iptal mındfulness yazarak 3480 numaraya mesaj gönderdim ve cevap olarak üyeliğiniz iptal edilmiştir şeklinde mesaj geldi.

Karadeniz kac bolgedir?

Laptop chipset neden bozulur?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.387
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt