Modoratör
Efsanevi Üye
MNG kargo Transfer Merkezi ne demek?
Acentelere aktarım yapan merkez.
MNG Kargo Transfer merkezinde ne zaman gelir?
Normal şartlar dahilinde (olağan üstü haller, olumsuz hava ve ulaşım şartları, mücbir sebepler, vb. haricinde) 600 km'ye kadar mesafesi olan gönderiler il merkezlerine 1 (bir) iş günü; 600-1000 km arası mesafesi olan gönderiler 2 (iki) iş günü; 1000 km'den daha fazla mesafesi olan gönderiler ise 3 (üç) iş günü …
Transfer kargo ne demek?
Transfer kargo ne demek?
Transfer sürecinde ifadesi kargonun henüz yerine ulaşmadığı ancak yolda olduğunu ifade eder. Yani kargo transfer edilmek üzere işlemlere alınmıştı ve yola çıkmıştır. Yani bu durumda kargonun ilk çıkış adresinden varış yerine doğru bir hareketlilik vardır. Kargolarda Transfer Süreci Nedir?
Kargo yola cikinca ne zaman gelir?
Kargo yola cikinca ne zaman gelir?
0-600 km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 4 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir. 600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 5 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.
Kargoıst kaç günde gelir?
İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi, Türkiye'nin lokomotif şehirlerinde, 24 saatte teslim oranı %99,2 'ye ulaşan Kargoist ,Türkiye'nin en yenilikçi ve hızla büyüyen yerli sermayeli kargo iş modelidir.
MNG Kargo hangi günleri ilçe dağıtım?
MNG KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ MNG kargo Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma yani hafta içi 08.30 ile 18.00 arası dağıtım yapılmaktadır. MNG kargo şubeleri hafta içi 08.30 ile 18.00 arası mesai yapılmaktadır. Cumartesi günler saat sabah 08.30 ile 14.00 arasında Pazar ise tüm şubeler kapalıdır.
Hızlı kargo ne kadar sürede gelir?
Hızlı kargo ne kadar sürede gelir?
Şubeden Kapıya Teslim Gönderiler: 0-600 km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 3 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir. 600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 4 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.
Yurtiçi kargo Transfer süreci ne kadar sürer?
Yurtiçi kargo Transfer süreci ne kadar sürer?