Son Konular

MMK acilimi nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

MMK açılımı nedir?

Magnitogorsk Iron and Steel Works (Rusça: Магнитогорский металлургический комбинат, Magnitogorskiy Metallurgicheskiy Kombinat), kısa adıyla MMK, Rus demir çelik sektöründe faaliyet gösteren şirket. Dünyadaki en büyük metal ürün imalatçılarından biridir.

MMK nın sahibi kimdir?

Dünyanın 30 büyük çelik şirketinden biri olan MMK'nın başında ise 13.1 milyar dolarlık kişisel servete sahip Viktor Filippovich Rashnikov var. Putin'e yakınlığı ile bilinen Viktor Filippovich Rashnikov, dünyanın en büyük yatlarından biri olan Ocean Victory'nin de sahibi.
MMK ne üretiyor?
MMK Metalurji Türkiye'nin önde gelen demir-çelik üreticilerinden olup Akdeniz ve Orta Doğu ülkelerinin boyalı ürün imalatçıları arasında ise lider pozisyonda yer almaktadır. Galvaniz ve boyalı metal üründe geniş üretim yelpazesine sahiptir.
MMK istanbul nedir?
MMK Limanı Türkiye'nin en büyük özel limanı olarak 100.000 DWT'ye kadar her türlü geminin yükleme-boşaltma işlemlerini sağlayabilme özelliğine sahiptir. Limanın kargo kapasitesi yılda 12.000.000 ton'dur.

MKK üyeleri kimlerdir?

MKK'nın Üyeleri Kimlerdir?

MMK Genel müdür?

Pavel Vladimirovich Shilyaev (Şub 2014–)Magnitogorsk Iron and Steel Works / CEO
MMK Atakaş kimdir?
mmk rusya'nın en büyük demir çelik üreticilerinden atakaş ise iskenderun merkezli bir yerli firma. http://mmk-atakas.com/ hatay'ın dörtyol ilçesinde yaklaşık 1.4 milyar dolarlık demir çelik yatırımına başladılar ve 2011 yılında tamamlanacak.
MMK Metalurji ne iş yapar?
MMK A.Ş., yılda 14.5 milyon ton sıvı çelik üretim hacmine sahip, demir cevheri ve hurdadan yüksek katma değerli ürün imalatı gerçekleştiren, tam döngülü bir demir-çelik fabrikasıdır.
MMK Türkiye iştirakı MMK Metalurji'yi satmayı değerlendirebileceğini açıkladı. Açıklamada şirkete gelen bir teklif olmadığı da belirtildi. Rus çelik üreticisi MMK, çelik piyasası toparlandıktan sonra Türkiye iştirakı MMK Metalurji'yi satmayı değerlendirebileceğini açıkladı.
MKK, ayrıca sermaye piyasası ve Borsa mevzuatı uyarınca kamuya açıklanması gerekli bildirimlerin ilgili taraflarca elektronik imzalı olarak iletildiği ve kamuya duyurulduğu elektronik sistem olan Kamuyu Aydınlatma Platformu'nun (KAP) işletici kuruluşudur.
MKK Başkanı kimdir?
Yönetim Kurulu ve Komiteler
MKK sicil numarası ne işe yarar?
Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) Sermaye Piyasası Kurulu tarafından kaydileştirilmesine karar verilmiş sermaye piyasası araçları için Türkiye'nin Merkezi Saklama Kuruluşu'dur. MKK sicil no ise belirli durumlarda işletme sahiplerinden talep edilebilmektedir.

Denis Kvasov kimdir?

CEO ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 2009 yılında Rusya Ulusal Ekonomi Yüksek Eğitim Akademisi'nde MBA eğitimini tamamladı. Kariyerine 1999 yılında Magnitogorsk Demir-Çelik Fabrikası PJSC'de Ekonomi Uzmanı olarak başladı. 2002 yılında terfi alarak Ekonomi Yöneticisi olarak devam etti.

Goblin gercek mi?

Menfez Fiyatlari ne kadar?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.699
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt