Son Konular

MMC nedir Windows 10?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

MMC nedir Windows 10?

Microsoft Management Console (kısaca MMC), sistem ayarlarını istediğinize göre şekillendirmeyi sağlayan yazılımdır. Türkçeye Microsoft Yönetim Konsolu olarak çevirilir.

Konsola ek bileşen ekleniyor ne demek?

Konsola ek bileşen ekleniyor ne demek?
Bir konsola ek bileşen veya uzantı eklediğinizde, bu, ağaçta yeni bir öğe olarak görünür veya kısayol menüsü öğeleri, ek araç çubukları, ek özellik sayfaları veya konsolda zaten yüklü olan bir ek bileşene sihirbazlar ekleyebilir.

MMC komutu nedir?

Microsoft Yönetim Konsolu'nu (MMC) microsoft işletim sisteminizin donanım, yazılım ve ağ bileşenlerini yöneten konsol olarak adlandırılan yönetim araçlarını oluşturmak, kaydetmek ve açmak Windows kullanırsınız. MMC, şu anda desteklenen tüm istemci işletim sistemlerinde çalışır.

MMC hatası ne demek?

MMC hatası ne demek?
Mmc.exe hatası, genellikle bir hata mesajı veren bir ek bileşen çökmesidir, Microsoft Yönetim Konsolu çalışmayı durdurdu . Sonuç olarak, kullanıcılar bu hata mesajı belirdiğinde MMC'nin eklenti yardımcı programlarını açamazlar.

DSA MSC nedir?

DSA. MSC : Mevcut domaindeki Active Directory Users and Computers konsolunu açar. DSA. MSC /SERVER:Serveradı : Mevcut domaindeki Active Directory Users and Computers konsolunu ismi belirtilen DC bilgisayarına bağlanarak açar.

Mmc hatası nasıl düzeltilir?

Mmc hatası nasıl düzeltilir?
Mmc.exe Hatalarını Düzeltmek için 5 Hızlı Çözüm
- Sistem Dosyası Denetleyicisi Taraması Çalıştırın.
- CHKDSK Taraması çalıştırın.
- Temiz Önyükleme Windows 10.
- Sistem Geri Yükleme ile Windows 10'u Geri Alma.
- Windows 10'u sıfırlayın.

Mmc exe dosyası nedir?

Özellikle Microsoft Management Console dosyası olarak bilinen mmc.exe dosyası, EXE dosya uzantısını kullanır. Win32 EXE (Yürütülebilir uygulama) dosyası olarak sınıflandırılır, Microsoft tarafından Microsoft® Windows® Operating System için oluşturulmuştur.

Mmc exe neden çöküyor?

Mmc exe neden çöküyor?
Mmc.exe hatası genellikle bozuk sistem dosyalarından kaynaklanır. Bu nedenle, sistem dosyalarını onaran bir Sistem Dosyası Denetleyicisi taraması, mmc.exe için en iyi çözünürlükler arasındadır. Kullanıcılar, Komut İstemi ile aşağıdaki gibi bir SFC taraması çalıştırabilir.

MMC exe hatası nedir?

Mmc.exe hatası genellikle belirten bir hata mesajı veren bir ek bileşen çökmesidir, Microsoft Management Console çalışmayı durdurdu . Sonuç olarak, kullanıcılar bu hata mesajı belirdiğinde MMC'nin ek bileşen yardımcı programlarını açamazlar.

MMC hatası nasıl düzeltilir?

MMC hatası nasıl düzeltilir?

MMC exe dosyası nedir?

MMC hatasıyla ilgili çözümler genellikle bozuk sistem dosyalarını onarmayı amaçlar. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. **Sistem Dosyası Denetleyici Taraması Çalıştırın:** Bu adım, sistem dosyalarını kontrol eder ve hasarlı olanları onarır.
2. **CHKDSK Taraması Çalıştırın:** Hard disk hatalarını kontrol etmek ve düzeltmek için disk denetimi yapabilirsiniz.
3. **Temiz Önyükleme Windows 10:** Başlangıçta yüklenen programların ve hizmetlerin sorun yarattığını düşünüyorsanız, temiz bir önyükleme yapabilirsiniz.
4. **Sistem Geri Yükleme ile Windows 10'u Geri Alma:** MMC hatasının ortaya çıkmasından sonra bir sistem kurtarma noktasına geri dönerek sorunu çözebilirsiniz.
5. **Windows 10'u Sıfırlayın:** En son çare olarak Windows 10'u sıfırlayabilir ve tüm ayarları fabrika varsayılanlarına geri döndürebilirsiniz.

Eğer bu çözümler sorunu çözmezse, daha fazla yardım için Microsoft destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Mmc.exe dosyası, Microsoft Management Console dosyası olarak bilinir. Bu dosya, Windows işletim sistemi için oluşturulmuş bir uygulama dosyasıdır ve genellikle MMC'nin çalışmasını sağlar. Dosyanın çökmesi genellikle bozuk sistem dosyaları veya uyumsuz yazılımlardan kaynaklanır. Bu durumda, önerdiğim diğer adımları deneyebilir veya destek alabilirsiniz.

Slaytlar nasil silinir?

DAP in hedefleri nelerdir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.713
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt