Son Konular

MM DD aa ne demek?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

MM DD aa ne demek?

amerikalıların tercih ettiği tarih formatıdır. aa/gg/yyyy 'a tekabül eder. hangi akla hizmet benimsendiği kullanıldığı bilinmemektedir ama sıklıkla kullanılmaktadır. onun için en iyisi son zamanların modası yyyy/mm/dd biçiminde tarih yazıp olası yanlış anlamanın önüne geçmektir.
Yyyymmdd ne demek?
japonya'da kullanılan tarih formatı. ayrıca ascii olarak saklandığında adam akıllı sıralama yaptırılabilecek tek tarih formatıdır. yy mm dd ile birlikte dunyanin en guzel tarih formati.
Geçerli tarih formatı nedir?
YYYY, YYYY/AA/GG, YYYY-AA-GG, AA/GG/YY, YY-AA-GG, GG.AA. YY formatları geçerli olup GG/AA/YYYY, AA-GG-YYYY, AA.GG.

DD ingilizce anlamı nedir?

double density (dd)
MM ingilizce ne demek?
mm n. written, invariable, abbreviation (millimeter) (milimetre, kıs.)
Dogum tarihinde DD ne demek?
Ultrason kağıdında yazan DD terimi aslında tam olarak bunu anlatmaktadır. DD terimi anne karnındaki bebeğin tahmini doğum tarihi hakkında anneye bilgi vermektedir. Tahmini doğum tarihinin belirlenmesi anne karnındaki bebeğe yapılan testler ve ölçümler sonucunda ulaşılan bir tahmini doğum tarihidir.

DateTime C# nedir?

C# dilini kullanırken yapacağımız tarih ve zaman içeren işlemler için DateTime ve TimeSpan yapılarını kullanırız. Bu iki yapı, "System" isim alanı içerisinde yer almaktadır.
GG AA YY ne demek?
herhangi bir elektronik cihazın saat ayarlarında gün, ay, yıl anlamına gelir. 'gg aa yy' şeklinde de olabilir.
MT ne anlama gelir?
Mt kısaltması İngilizce "Management Trainee" kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Management Trainee, Türkçe'de "Yönetim stajyeri" anlamına gelmektedir. Mt; Şirketlerde yönetici pozisyonunda çalıştırılmak üzere alınan personelin geçirdiği eğitim ve değerlendirme sürecine verilen isimdir.

DD ne anlama gelir?

Şartlı/ Koşullu Geçme: Dersinizin harf notu CD DC yada DD ise bu derslerden koşullu olarak geçmişsiniz demektir. Bu şekilde geçmenin koşulu ise bir sonraki dönem Genel Not Ortalamanızı 2.0'ın üzerinde getirmeniz gerekmektedir.
DateTime ne demek?
Bir olayın gününü, ayını ve yılını bildiren söz veya gün.
DateTime UtcNow nedir?
UtcNow: O anki zamanın UTC (evrensel zaman) değerini döndürür. Date: O anki tarihi DateTime tipinden döndürür.

ODD tek mi çift mi?

tek mi çift mi diye kararsız kalmaktır. otu boku karıştırdığımız için bu da eksik kalmasın istedim. yalan değil, iki sene öncesine kadar ben de karıştırıyordum taa ki odd:3 harfli, 3 sayısı tek sayı olduğu için odd = tek olan müthiş denklemi bulana kadar. even: 4 harfli, 4 ise çift sayı olduğu için even = çift.

Kopekler ne zaman sakinlesir?

Tablet Android surum yukseltme nasil yapilir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt