Son Konular

Mış Gibi - Gulben Ergen..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sevdin mi kendine gore
Benden bi şey anladın mı
Kızdın mı cekip gittim diye
Yoksa inanmadın mı
Ben butun kalbimle inanırım
Olume yatsam aşka uyanırım
Birer tutar yani olsa dayanırım
O kadar oynadım ki cocukken
Senin o tukenmeyen hiddetinden
Ve yargısız hukmunun şiddetinden
Verdiğin ayrılık muddetinden
Anladım mumkun değil bu yuzden
Bi daha bu ateşi yakmam
Giderken ardıma bakmam
Kapısına kilit vururum umudumum
Ben mış gibi yapmam

Bu sözler, Gülbahar Ergen'in "Mış Gibi" şarkısına ait. Şarkının sözleri duygusal ve içten bir anlatıma sahip. Şarkıda ayrılık sonrası yaşanan duygular ve kararlılık vurgulanmış. Şarkının her bir dizesinde duygusal bir yoğunluk hissediliyor. Gülbahar Ergen'in güçlü sesiyle bu duyguları daha derinden hissedebiliyoruz. Şarkı, ayrılık sonrası yaşanan karmaşık duyguları ve alınan kararları anlatmasıyla dinleyenlerin içine dokunabilecek güçlü bir etkiye sahip. Eğer bu şarkıyı dinlediyseniz veya hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, şarkı sözlerini detaylı bir şekilde inceleyebilir veya şarkının videoklipini izleyebilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Duş Sokağı Sakinleri - Acıdan Gectim Guzelleştim..

Aaaa - Sertap Erener..

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt