Son Konular

Milli yuzucu Derya Buyukuncu Kimdir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Milli yüzücü Derya Büyükuncu Kimdir?

Derya Büyükuncu, Türk spor tarihinde 27 yıl millî takıma hizmet eden tek Türk sporcusudur. 1985-2012 yılları arasında yaklaşık 500 kez yüzme rekoru kırmış olup 500 kez millî takımda yer aldı. Antrenörü Zehra Büyükuncu'dur. Millî rekortmen yüzücü ilk millî yarışını 9 yaşında yüzdü.
Sadakatsiz dizisi Derya kaç yaşında?
Özge Özder 1 Nisan 1978 Ankara doğumludur. Elif Özge Özder ortaokul ve liseyi Ankara Özel Yükseliş Koleji'nde okumuş; daha sonraki yıllarda tiyatro ile tanışmıştır.
Sadakatsiz de Asya kaç yaşında?
Oyuncu, sunucu ve mankenlik yapan Cansu Dere 14 Ekim 1980 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Anne tarafından İzmir, İstanbul ve Selanik kökenli, baba tarafından ise Bulgaristan kökenlidir. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı.

Sadakatsizdeki doktor hamile mi?

Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini canlandıran Özge Özder hamiledir. Özge Özder yaklaşık 6 aylık hamiledir.
Milli yüzücü Derya Büyükuncu nerede?
Büyükuncu ABD. Los Angeles'de ikamet etmektedir. Milli rekortmen yüzücü Derya Büyükuncu, ilk milli yarışını 9 yaşındayken 12 yaş grubunda Bulgaristan'da düzenlenen 1985 Balkan Yaş Grupları Yüzme Şampiyonası'nda yüzerek bronz madalya kazandı.
Caner Cin doruk kaç yaşında?
42 yaşında (17 Nisan 1980)Caner Cindoruk / Yaş
2018 yılında Sinan Güleryüz ile nikah masasına oturan Özge Özder, kısa süre önce ilk çocuğu Luna'yı kucağına aldı. Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derya karakteriyle adından söz ettiren Özder'in özel hayatı diziseverler tarafından mercek altına alındı.
Derya Büyükuncu kaçtı mı?
Şaka bir yana hakkımda son 1-2 haftadır haberler yapılıyor, ben de konuşma gereği duydum. Ben 20 yıldır ABD'de yaşıyorum. İnsanın yaşadığı yerde olmasını 'oraya kaçtı' gibi göstermek ancak bizim ülkemizde olur.
Erdal Cindoruk kaç yaşındadır?
57 yaşında (10 Mayıs 1965)Erdal Cindoruk / Yaş

Taner Cindoruk hangi dizide oynadı?

Taner Cindoruk, Muhteşem Kösem Yüzyıl Başlangıç adıyla yayın hayatına başlayan dizi 2. Sezonda Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV.Murad ismiyle yayın hayatına devam eden dizide Caner Cindoruk, Geverhan Sultan'a (Aslı Tandoğan'a) aşık olan Silahtar Mustafa Ağa rolünü canlandırdı.
Tansel Öngel şu an evli mi?
Özge ÖzderTansel Öngel / Eşi (e. 2007–2010)

Sinoz hayvan deneyi yapiyor mu?

Ask Mantik Intikam Ozan evli mi?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt