Modoratör
Efsanevi Üye
Milli eğitim Bakanlığı okullar tatil mi?
' sorusuna yanıt. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilerin "Okullar tatil olacak mı?" sorusuna, "Okullar tatil olmayacak." diye yanıt verdi.
Üniversiteler tatil olur mu?
Aybar kar fırtınası nedeniyle 10-11 Mart 2022 günlerinde birçok ilde okullar tatil edilirken, üniversitelerde de eğitime ara verildi. Kar tatilini kararını üniversite yönetimlerine bırakan YÖK, İstanbul'da devlet ve özel tüm üniversitelerde pazartesi gününe kadar yüz yüze ders yapılmayacağını açıkladı.
Okul tatili ne zaman?
Okul tatili ne zaman?
Birinci dönem ara tatili, 15 Kasım 2021 Pazartesi başladı ve 19 Kasım 2021 Cuma tamamlandı. İkinci dönemdeki nisan tatili ise 11 Nisan'da başlayıp 15 Nisan'da sona erecek. Karneler 17 Haziran 2022'de dağıtılacak.
Milli eğitim Bakanlığı 14 Mart okullar tatil mi?
Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle yaşanabilecek olumsuzlukları engellemek için Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde bugün eğitim ve öğretim faaliyetlerine ara verildiği belirtildi.
Üniversite ne zaman tatil olacak?
1. dönem ara tatili 15 Kasım tarihinde başlayacak ve 19 Kasım'da sona erecek. Yarıyıl tatili 24 Ocak tarihinde başlayacak ve 4 Şubat'a kadar devam edecek. 2. dönem ara tatili 11-15 Nisan tarihleri aralığında olacak. Karneler 17 Haziran 2022'de dağıtılacak.
Üniversitelerde bayram tatili var mı?
Üniversitelerde bayram tatili var mı?
Ramazan Bayramı tatiline sayılı günler kala bazı üniversiteler tatili uzatma kararı aldı. O üniversitelerin aldığı karara göre 4 Mayıs Çarşamba günü sona erecek olan bayram tatiline 5 Mayıs Perşembe ve 6 Mayıs Cuma günleri de eklenerek tatil, hafta sonu ile birlikte 9 güne çıkarıldı.
Konya Karatay'da okullar tatil mi?
Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerimizde 11 Mart 2022 Cuma günü yüz yüze eğitime 1 (bir) gün ara verilmesi ve bu süre zarfında uzaktan eğitim yapılması kararlaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.
Konya 2022 okullar tatil mi?
Konya'nın 24 ilçesinde de kar yağışı, tipi ve buzlanma sebebiyle yüz yüze eğitime 10 Şubat 2022 Perşembe günü 1 gün süreyle ara verilerek, uzaktan eğitim kararı alındı.
14 Mart 2022 okullar tatil mi?
14 Mart 2022 okullar tatil mi?
Birçok kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 15 ilde 14 Mart 2022 Pazartesi günü eğitime ara verildiği açıklandı. Ders yapılan illerde öğrencilere telafi eğitim yapılacak.
14 Mart İstanbul okullar tatil mi?
İstanbul'da 14 Mart 2022 Pazartesi günü okullar tatil değil. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri bugün yüz yüze eğitim için okula gitti. Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul için, "Kıymetli Hemşerilerim; Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün son verilerine göre, İstanbul'da turuncu alarm kalktı.