- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Mihriban bebeğe ne oldu?
Nisa bebeğin terk edilişi güvenlik kamerasındaPendik'te boş bir araziye terk edilmiş 3 aylık bebeğe acil tıp teknisyeni Büşra Durmaz süt annelik yapmıştı. 'Nisa Mihriban' adı verilen bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.
Hemşirenin bulup emzirdiği bebek öldü mü?
Boş bir arazide bulduğu bebeğe sütannelik yapan ve Nisa Mihriban ismini veren hemşire Büşra Durmaz, dün sabah aldığı acı haberle kahroldu. Aniden rahatsızlanarak yoğun bakıma kaldırılan Nisa bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiğini öğrenen Büşra hemşire acı haberle yıkıldı.
Kızım şarkısını kim söylüyor?
Emrah – Kızım – YouTube.
ATT nin emzirdiği bebek öldü mü?
Terk edilmiş bebeğe sütannelik yapıp ismini koymuştu: Mihriban Nisa hayatını kaybetti. Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz, Pendik'te boş bir araziye terk edilmiş 3 aylık bebeğe süt annelik yapmasıyla gönülleri fethetti.
Nisa Mihriban neden öldü?
Nisa bebeğin yapılan müdahaleye rağmen beyin ölümü gerçekleşti.
Nisa Mihriban bebek nerede bulundu?
Ancak durum öyle değildi. Nisa bebek, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan talihsiz yavru makineye bağlı yaşatılıyor.
Nisa bebeğin yapılan müdahaleye rağmen beyin ölümü gerçekleşti. Olayla ilgili ihmal incelemesi sürerken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da, idari soruşturma başlattı.
Ferhat Göçer Kızım şarkı sözü kime ait?
Ferhat Göçer, sözleri Akçıl'a ait olan Kızım şarkısını okurken şarkının hikayesini anlatmaya başladı ve, "Bir gün Sinan' gittim. Kapıyı çaldım, Sinan kapıyı açtı, içeride de Hadise vardı. bir baktım Hadise ağlıyordu, meğerse Sinan Akçıl, Hadise'ye öyle duygusal bir şarkı yazmış ki onu ağlatmış.
Unutmuş Çoktan şarkı sözü kime ait?
Avustralya'da tanıştığı söz yazarı ve besteci Gözde Ançel ile birçok şarkıya imza atan Buray, başta Ferhat Göçer'in "Unutmuş Çoktan" şarkısı olmak üzere; Ömür Gedik ve Selim Gülgören gibi sanatçılara da çeşitli besteler verdi.
ATT Büşra süt kızı öldü mü?
Nisa Bebek'in beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Bebeği oraya terk eden annenin bulunması için çalışma başlatıldı. Çalışmalar kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince 60 güvenlik kamerası görüntüsünün izlendi.
Nisa Mihriban bebek ne zaman bulundu?
Ardından bebeğin Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'ne 30 Mart günü teslim edildiği aktarıldı. 'Nisa Mihriban' bebeğin 1 Nisan günü yüzüne mama bulaştığı görülmesi üzerine kurum doktoru tarafından ilk müdahalenin yapılıp Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği iddianamede anlatıldı.
Nisa Mihriban bebek yaşıyor mu?
Geride kalan gün medyaya yansıyan 'beyin ölümü gerçekleşti' iddialarını yalanlayan Bakan Koca, bugün de sevindirici bir haber verdi. Bakan, "Durumu beyin ölümü açısından takip edilen Nisa bebekten sevindirici haber var. Hastaneye kaldırıldıktan sonra ilk kez, ağrılı uyaranlara bilinçli olmasa da tepki veriyor." dedi.
Nisa Mihriban bebek yasiyor mu?
Nisa Mihriban, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı yuvaya alındı. Ancak oradaki bir ihmal minik bebeğin solunumunun durmasına neden oldu. Kalbi durdu, çalıştırıldı, solunum cihazına (entübe) bağlandı. Nisa bebeğin sağlık durumu medyaya ilk olarak "Beyin ölümü gerçekleşti" diye duyuruldu.