Son Konular

Metin Arolat Deli Bu Deli şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Metin Arolat Deli Bu Deli şarkı sozu
Metin Arolat Deli Bu Deli 2019
Cozulunce kalbin korduğumu
Gordum belki bin kez olduğumu
Kac kere yenilip donduğumu
Bense aşksam kalbi yakma sayma diyor
Stamışım aşkın guzel yanını
Yutkunurken hep acı tadını
Yalnız gunlerimin hesabını sormak istesem
Sus sorma diyor
Bence deli bu bildim bileli
Aşk aşk diye harcadı beni
Aldırmıyor lafımı dinlemiyor
Her bi tuhaf eskiden beri
La la la la deli bu deli
Yana yana yanmaktan uslanamadın
Aptalsın kendin yetmedin beni niye yaktın
Yaşanacak gunlerim varken az biraz daha
Beni ona kul kole yaptın

Metin Arolat'ın "Deli Bu Deli" şarkısının sözleri gerçekten duygusal ve derin bir aşk hikayesini anlatıyor. Şarkıda anlatılan duyguların yoğunluğu ve tutkusu dinleyiciyi etkileyici bir atmosfere çekiyor. Aşkın acı ve tatlı yönleri ustaca işlenmiş, aynı zamanda aşkın insanı nasıl değiştirebileceği de vurgulanmış. Şarkının nakaratı ise dinleyiciye hemen takılacak türden, tekrar ettiğinde akılda kalıcı bir etki yaratıyor. Metin Arolat'ın yorumuyla bu şarkının benzersiz bir kimliği var. Aşkın çılgınca yanlarını anlatan bu şarkı, naif ve etkileyici bir şekilde dinleyicilere hissettiriyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Evanescence - Tourniquet

Eurovision Albania Songs Lyrics

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt