Editör
Efsanevi Üye
Messi Barcelona ya geri dönecek mi?
Barcelona Başkanı Joan Laporta, Paris Saint-Germain forması giyen Lionel Messi'nin, Katalan ekibine geri döneceğine yönelik iddialara yanıt verdi. Messi veya çevresinden Barcelona'ya dönmek istediğine dair bir mesaj almadığını belirten Laporta, "Gerçek şu ki şu anda bunu düşünmüyoruz." dedi.
Messi kaç tane kupa aldı?
Cristiano Ronaldo vs Lionel Messi: Kupalar
Cristiano Ronaldo | Turnuva | Lionel Messi
5 | Şampiyonlar Ligi | 4
4 | Kulüpler Dünya Kupası | 3
4 | Kupa Şampiyonlukları* | 7
21 | Total | 26
Messi Barcelona ya kaç yaşında geldi?
Messi Barcelona ya kaç yaşında geldi?
34 yaşında (24 Haziran 1987)Lionel Messi / Yaş
Neymarın kaç kupası var?
Neymarın kaç kupası var?
#10 Neymar
Ünvanlar ve sezon
1x Şampiyonlar Ligi şampiyonu
14/15 | FC Barcelona
1x FIFA-Klub-Weltmeister
2015 | FC Barcelona
Messi Barcelona kaç kupa kazandı?
Barcelona'nın altyapısından yetişen Messi, 17 sezon formasını giydiği İspanyol ekibiyle 10'u La Liga, 4'ü UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 34 kupa şampiyonluğu yaşadı. Barcelona ile tüm kulvarlarda 778 maça çıkan Arjantinli futbolcu, 672 kez rakip fileleri havalandırdı.
Messi hangi takımı tutuyo?
Barcelona'nın yıldızı Messi ise tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Katalanların diğer yıldızları Iniesta ve Puyol da favori takımı olarak Cim Bom'u seçti. 2005'te Galatasaray forması giyen Ribery, Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema ve Anzhi'li Eto'o da Sarı-Kırmızılılar lehine oy kullandı.
Mesi hangi takıma transfer oldu?
Mesi hangi takıma transfer oldu?
RMC Sport muhabiri Daniel Riolo, ismi Manchester City ile de anılan Arjantinli süperstarın, PSG'ye transfer olacağını açıkladı. İşte detaylar… Sezon başında Barcelona yönetimi ile büyük bir kriz yaşayan Lionel Messi, kulüpten ayrılmasına izin verilmediği için Manchester City'nin kapısından dönmüştü.
Neymar ne kadar para kazanıyor?
Neymar ne kadar para kazanıyor?
Çıkan haberlere göre Neymar, PSG'den yıllık net 30 milyon euro kazanacak.
Messi neden 30 numara?
Bana numarasını almamı söyledi. Numarayı, onun bu formayla neler başardığını düşünmeden aldım. Düşünseydim bu numarayı alamazdım." Messi, PSG'ye transfer olduktan sonra profesyonel kariyerinin başlangıcına bir gönderme yaparak 30 numaralı formayı seçti.