- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Mesleki Çalışma Programı nereden izlenir?
MEB ÖĞRETMEN SEMİNERİ NASIL İZLENİR? EBA öğretmen girişi için öncelikle EBA uygulamasına ya da www.eba.gov.tr adresine giriş yapılmalı. Açılan sayfada EBA öğretmen girişi yazısına girerek çıkan ekranda MEBBİS veya e-devlet şifresi ile giriş yaparak sisteme girdikten sonra seminerlere katılabilirsiniz.
Kasım semineri ne zaman 2021?
Kasım semineri ne zaman 2021?
2021 Kasım seminer programına göre, öğretmen seminerleri, 15-19 Kasım tarihlerinde çevrimiçi olarak uygulanacak. Bakan Özer, 2021-2022 eğitim öğretim yılında 15-19 Kasım tarihlerinde 1 haftalık ara tatil olacağını hatırlattı.
Kasım Semineri uzaktan mı?
Kasım Semineri uzaktan mı?
Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin 2021 Yılı Kasım Dönemi Mesleki Çalışmaları, 15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında EBA Mesleki Gelişim başlığı altında yer alan "15-19 Kasım Mesleki Çalışmalar" adlı içerikten ulaşılarak uzaktan eğitim yoluyla yapılacaktır.
EBA seminer zorunlu mu?
Peki öğretmenlerin EBA seminer programına katılması zorunlu mu? Her öğretmenin EBA üzerinden kendilerine sunulan eğitimlerden bir eğitim faaliyetine katılması ve tamamlaması gerekiyor.
Öğretmenler mesleki çalışma yapacak mı?
Öğretmenler mesleki çalışma yapacak mı?
1- Öğretmenlerin Mesleki Çalışmaları, 31 Ağustos 2021 Salı günü başlayacaktır. 2- Birinci dönem, 06 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak ve 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecektir. 11- 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı, 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacaktır.
2021 Kasım Semineri Online mı?
2021 Kasım Semineri Online mı?
2021 Kasım seminer programına göre, öğretmen seminerleri, 15-19 Kasım tarihlerinde çevrimiçi olarak uygulanacak. Bakan Özer, 2021-2022 eğitim öğretim yılında 15-19 Kasım tarihlerinde 1 haftalık ara tatil olacağını hatırlattı. Öğretmenlerimiz bu tarihler arasında okullara gelmeyecekler ve idari izinli sayılacaklar.
Öğretmen seminerleri saat kaçta başlıyor?
İlk seminer saat 09:30 ile 10:00 arasında tüm öğretmenler için yapılacak. Seminerler EBA'dan takip edilebilecek.
Seminerler saat kaçta?
Seminerler saat kaçta?
Yayınlanan mesleki çalışma programında belirtilen saatlere göre öğretmenler saat 09.30 ile 13.30 arasında çalışmalarını yürütecek.
Öğretmenler semineri nerede yapacak?
Öğretmenler semineri nerede yapacak?
1. Öğretmenler mesleki çalışmalarını hizmetiçi eğitim yoluyla uzaktan yapacaklardır. 2. Eğitimler EBA üzerinden yapılacaktır.
15 Kasım da öğretmenlere seminer var mı?
15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılan Mesleki Çalışma Dönemi Seminerlerini herhangi bir sebepten dolayı tamamlayamayan öğretmenlerimiz kendilerine tanımlanan seminerlere 21 Kasım 2021 tarihine kadar EBA üzerinden erişebileceklerdir.