Modoratör
Efsanevi Üye
Mert kime aşık?
İddiaya göre Mert, uzun zamandır Makbule Şakalakoğlu ile birlikte.
Arda Kural kime aşık?
Arda Kural, geçtiğimiz akşam eski sevgilisi Yıldız Asyalı'yı sahne aldığı mekanda dinlemeye gitmişti. 24 yıl sonra görüşen ikili bugün 2. Sayfa'da karşı karşıya geldi. Yaşadıkları aşkı anlatan eski sevgililerin peş peşe gelen itirafları programa damga vurdu. Programa önce Yıldız Asyalı konuk oldu.
Aşk kitabının yazarı kimdir?
Aşk kitabının yazarı kimdir?
Elif ŞafakAşk / Yazarı
Aşk, Elif Şafak'ın Mart 2009 tarihinde yayımlanan romanıdır. Kitap, giriş kısmında "Ya ortasındasındır aşkın, merkezinde; ya da dışındasındır, hasretinde…" ibaresini taşımaktadır. İngilizce aslından Türkçeye çevirisini Kadir Yiğit Us yapmıştır.
Mert Öcal kimlerle sevgili oldu?
Survivor All Stardaki Mert Öcal'ın aşk hayatı yarışmaya damga vuruyor. Öcal, uğruna yarışmayı bırakmayı teklif ettiği Sude ile konuşulurken eski sevgilisi de ünlü bir güzel çıktı. Ünlüler takımından Mert Öcal'ın, adaya gelmeden önce geçen senenin yarışmacılarından Makbule Şakalakoğlu ile sevgili olduğu biliniyordu.
Survivor'da Mert ile Sude sevgili mi?
Hatta birlikte dizide bile oynadılar ancak aşklarının makus talihi değişmedi ve ayrıldılar.
Aşk Kitabı bestecisi kimdir?
Aşk Kitabı bestecisi kimdir?
sozleri ahmet selcuk ilkan'in, bestesi coskun sabah'in.. sn. sabah, kendisi de bir albumunde soylemisti sarkiyi ama en guzel yorumu herhalde sevgili umit besen'e ait.. kibar santorumuzun islak mendil albumundeki en nadide parcalardan biridir bu..
Elif Şafak aşk kitabı gerçek mı?
Anlattığım tamamen bir kurgu. Ella da Aziz de hatta Şems ve Mevlana da kurgu.
Yıldız Ardayı kiminle aldattı?
24 yıl önce 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisinde birlikte rol aldığı ve büyük aşk yaşadığı Yıldız Asyalı ile ilişkisinden bahseden Arda Kural şunları söyledi: "Yıldız beni aldattı. Acı verici bir olaydı ama ben kadınları suçlamam.
Yıldız Ardayı kimle aldattı?
Yıldız Ardayı kimle aldattı?
"YILDIZ BENİ ALDATTI" Yıllar önce aşk yaşadığı Yıldız Asyalı ile ilişkisinden bahseden Arda Kural şunları söyledi; "Yıldız beni aldattı. Acı verici bir olaydı ama ben kadınları suçlamam. Erkeklerin kadınlar üzerinde kalıcı bir etkisi vardır.
Survivor Mert kiminle evliydi?
Survivor Mert Öcal evli değildir.
Mert Sudeyi kimle aldattı?
Sude'ye, Mert'in Makbule ile sevgili olduğunu söyleyiverdi. Çünkü Nisa hem Makbule'nin hem de Sude'nin yakın arkadaşı. Mert, bu 'ihanet çemberi' ortaya çıkınca delirdi, Nisa'yı suçladı. "Neden hazirana kadar beklemediniz?" falan dedi.
Survivor Mert sevgilisi kim?
Survivor Mert sevgilisi kim?
Mert Öcal'ın Survivor'da Sude Burcu dışarıda Makbule Şakalakoğlu ile aynı anda aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.