Son Konular

Mersin ismail sag mi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Mersin ismail sağ mı?

Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine yakınlarına sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Mersinli ismail kimdir?

Mersinli ismail kimdir?
yetmişli yılları detaylarıyla bilenlerin bildiği bir şarkıcı. yunanistan bağla köpeklerini, gelin arabası, istanbul sokaklarının da içinde bulunduğu folkarabesk repertuarıyla hizmet vermiştir anadolu köylüsüne. memleketiyle bütünleşen şarkıcılar ekolünden gelir.

Ferhat Göçer Kızım şarkı sözü kime ait?

Ferhat Göçer Kızım şarkı sözü kime ait?
Ferhat Göçer, sözleri Akçıl'a ait olan Kızım şarkısını okurken şarkının hikayesini anlatmaya başladı ve, "Bir gün Sinan' gittim. Kapıyı çaldım, Sinan kapıyı açtı, içeride de Hadise vardı. bir baktım Hadise ağlıyordu, meğerse Sinan Akçıl, Hadise'ye öyle duygusal bir şarkı yazmış ki onu ağlatmış.

Mersinli Ismail neden öldü?

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Ahmet Ünal, İHA Sivas muhabiri İsmail Güneş'in görevini yaparken geçirdiği kazada hayatını kaybetmesinin, büyük bir üzüntü kaynağı olduğunu söyledi.

Mersinli ünlüler kimlerdir?

Mersinli ünlüler kimlerdir?
A
- Tibet Ağırtan.
- Ahmet Antmen.
- Ahmet Çakı
- Ahmet Ümit (bürokrat)
- Aleaddin Yakan.
- Nur Tuğba Namlı
- Ali Ahmet Kelecek.
- Ali Kahramanlı

Ferhat Göçer Kızım şarkısı ne zaman çıktı?

Ferhat Göçer Kızım şarkısı ne zaman çıktı?
2010Kızım / Çıkış tarihi

Beni affet kızım sözleri kime ait?

Eserin söz ve müziğinde imzası olan Sinan Akçıl'ın, sevgilisi Hadise'nin babasıyla yaptığı duygusal konuşmaya şahit olduğu, çok etkilendiği o diyalogdan yola çıkarak "Kızım" şarkısını yaptığı öğrenildi.

Ferhat Göçer Unutmuş Çoktan ne zaman çıktı?

Ferhat Göçer Unutmuş Çoktan ne zaman çıktı?
2011Unutmuş Çoktan / Çıkış tarihi

Diyarbakırlı ünlüler kimler?

Diyarbakırlı ünlüler kimler?
Diyarbakırlı Ünlüler
- Ahmet Arif. Edebiyat dünyasından devam edelim.
- Mahsun Kırmızıgül. Mahsun Kırmızıgül, 1969 yılında Diyarbakır şehrinde dünyaya geliyor.
- Emrah.
- İzzet Yıldızhan.
- Sarp Apak.
- Diyarbakırlı Ünlüler Kimler?: Songül Öden.
- Diyarbakırlı Ünlüler Kimler?: Rojda Demirer.
- Diyarbakırlı Ünlüler Kimler?: Sami Hazinses.

Beni affet Kızım sözleri kime ait?

Mersinli İsmail'in ölümüyle ilgili verdiğiniz bilgiler için başsağlığı dilerim. Mersinli İsmail, bir şarkıcı olduğunu belirttiğiniz ünlü bir sanatçı değildir. İsim benzerliği nedeniyle karışıklık olmuş olabilir.

Ferhat Göçer'in "Kızım" şarkısının Sözleri Sinan Akçıl'a aittir ve Hadise'nin duygusal bir anının ilham verdiği bilgisi verilmiş. Ferhat Göçer'in "Kızım" şarkısı 2010 yılında çıkmıştır.

"Mersinli ünlüler" listesinde ise Tibet Ağırtan, Ahmet Antmen, Ahmet Çakı, Ahmet Ümit, Aleaddin Yakan, Nur Tuğba Namlı, Ali Ahmet Kelecek, Ali Kahramanlı gibi isimler yer almaktadır.

Ferhat Göçer'in "Unutmuş Çoktan" şarkısı ise 2011 yılında çıkmıştır.

"Diyarbakırlı ünlüler" listesinde Ahmet Arif, Mahsun Kırmızıgül, Emrah, İzzet Yıldızhan, Sarp Apak, Songül Öden, Rojda Demirer, Sami Hazinses gibi isimler bulunmaktadır.

Beni Affet şarkısının ise Sinan Akçıl'a ait olduğunu belirtmek istiyorum. Sevgili Hadise'nin babasıyla yaptığı duygusal konuşmadan esinlenilerek yazılmıştır.

Survivor gizemin kocasi kimdir?

Cocuga hangi yasta ne ogretilmeli?

1. Konular

1. 1.284.224
  2. Mesajlar

1. 1.670.364
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt