Son Konular

Merih Ermakastar Simge Sağın Dueti 2010

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Merih Ermakastar Simge Sağın Dueti Hazan Yeri 2019
Bir Serdar Ortac bestesi Henuz dinlemedim ama guzel olduğunu duşunuyorum imagesmerihermakastarsimgesagindueti20195adacd29ebe61png
Başına gelen acıyı atlatır
Gonul ilacı kadar şanslısın
Dilerim hayat acımaz anlaşır
Bidaha yaşanmasın
Huzura kucak acıp bir sabah
Hakedeceğin kadar mutluluk
Geceme guneş acıp ızdırap
Yaralı Bırakmasın
Gelene ayrı cevap,gidene ayrı cevap
Bu nasıl aşkı selim
Bıkıp usandı yurek
Orası toplu tufek
Kıracağın yureği
Biraz hasarlı bırak
Acı cekipte olsun
Bizi ayakta tutan
Yaralı felsefeler
Keyfi kederli
Gidemiyorum aşka kapısı duvar
Yarısı hazan yeri yarısı kumar
Seni okuyup anca gazetelerden
İyi haberini alıp avunası var

Merih Ermakastar ve Simge Sağın'ın 2019 yılında seslendirdiği "Hazan Yeri" şarkısının sözleri gerçekten duygusal ve derin anlamlar içeriyor. Şarkının sözlerinde aşkın acılarının, umutlarının ve dileklerinin yansımaları göze çarpıyor. Şarkıda, yaşanan acıların atlatılması, mutluluk ve huzurun bulunması, ayrılıkların getirdiği yaraların iyileşmesi ve aşkın zorluklarının anlatıldığı bir hikaye var.

Sözlerinde aşkın karmaşıklığını ve insanın içsel çatışmalarını işleyen şarkı, acıyı çekmenin, yaralanmanın ve iyileşmenin sürecini anlatıyor. Aynı zamanda aşka duyulan özlem ve umut da şarkının temel noktalarından birini oluşturuyor.

Serdar Ortaç'ın bestesinin de eklediği duygusal derinlik ve melodik dokunuşlarla, şarkının dinleyicilere duygusal bir yolculuk vaat ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Siz de mutlaka dinlemelisiniz, eminim beğeneceksiniz!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Turk Malı Dizisi Şarkı Sozleri

Orhan Hakalmaz Bayramdan Bayrama

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt