Son Konular

Melis Danişmend Cok Gec şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Melis Danişmend Cok Gec şarkısı sozu
Melis Danişmend Cok Gec sozleri
Dostlar bir araya geldik, dunu yaşadık bugun
Kimi huzne daldı, sustu kimi, ben duşundum bugun
Oyle bir duşe daldım bir baktım ki 'a aa!' sahiden ben
Neyim eksik, neyim fazla demeden olduğu gibi seven
Bir uyandım baktım ki gece olmuş ve butun yıldızlar gozlerime doluşmuş
Uzulmek icin, cok gec
Uzulmek icin, cok gec
Cok
Hızlı gittim, genc oldum, tur bindirdim ben omrume
Aradım durdum, buldum, kactım hep gonlume gore
Zararından neresinden donsem karşımda eski bi tanıdık
Bazen sonsuz huzur bazen lanet ah bu yalnızlık
Bir uyandım baktım ki gece olmuş ve butun yıldızlar gozlerime doluşmuş
Uzulmek icin, cok gec
Uzulmek icin, cok gec
Cok

Şarkı sözleri paylaşımınız için teşekkür ederim. Melis Danişmend'in "Çok Geç" şarkısının sözlerinin doğru bir şekilde paylaşıldığını görüyorum. Şarkının anlatımı duygusal ve derin bir içeriğe sahip.

Şarkının ilk kısmında dostlar arasında yaşanan anıların değerine vurgu yapılırken, zamanın hızla geçişi ve yaşanan duygusal karmaşalar anlatılmış. Aynı zamanda kendini anlama ve sevme konusu da öne çıkıyor.

Şarkının devamında ise hayatın hızının ve zamanın insana kattığı deneyimlerin önemi vurgulanıyor. Yaşanan huzurun ve yalnızlığın getirdiği duygulara dikkat çekiliyor. Gece ve yıldızlar metaforlarıyla duygusal bir derinlik kazanılmış.

Şarkının genel tonu duygusal bir yolculuk sunarken, "Uzulmek icin, cok gec" sözüyle duygusal anların ve anlayışın geç kaldığına vurgu yapılıyor. Şarkının genel teması kabul, içsel huzur arayışı ve zamanın önemsizliği gibi konulara odaklanıyor.

Melis Danişmend'in yorumuyla "Çok Geç" şarkısı, duygusal derinliği ve düşüncelere yol açan sözleriyle dinleyenleri etkileyen bir parça gibi görünüyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gokhan Tepe Zor Aşık şarkı sozu

Hande Yener - Ağla Kalbim

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt