Editör
Efsanevi Üye
Melek enerjisi ne demek?
Melek enerjisi uygulama olarak Kayıp kıta Mu'ya kadar uzanan kadim bir öğretidir. Melek enerjisini tanımlamadan önce insanı tanımlamak gerekir. Tüm semavi dinler ve uzak doğu mitleri insanı düşmüş melek olarak tanımlar. Melek enerjisi zamanında sahip olduğumuz ama şu an kullanmadığımız bir aura enerjisidir.
Başmelek Mikail nedir?
Başmelek Mikail nedir?
Başmelek Mikail evreni ve evrenin düzenini korumaktan sorumlu olan melektir. Negatif enerjileri sistemden uzaklaştırır. Evrende yaşamış olan tüm canlıların yaşam kayıtlarına sahiptir.
Para gelmesi için hangi melekten yardım istenir?
Bunu dediğimiz zaman kendi kendinizi engelliyorsunuz. Para konusunda hangi melekten yardım isteyebiliriz mesela? Başmelek Ariel bereket konusunda yardımcı olur. Ayrıca Başmelek Mikail'e de her konuda başvurabilirsin.
Başmelek Mikail nasıl çağırılır?
Başmelek Mikail nasıl çağırılır?
Eller göğüste; avuç içleri birbirine bakar vaziyette ve kalpten istediğimizi gösteren biçimde olacak. "Yüce Allahım senin izninle başmelek Mikail'i yanıma çağırıyorum. Senin meleğin başmelek Mikail'i yanıma davet ediyorum.
Altın Melek enerjisi nedir?
Detay / Altın Melek Enerji Uyumlaması / Cennetin Dokunuşuyla Şifalanma. Uygulama; elleri ve zihni kullanarak, hastalık ve bu duruma sebep olan farkında olduğumuz yada farkında olmadığımız duygu ve düşünce frekanslarının alınıp, tepe çakradan cennete atılması, nötrlenmesi şeklindedir.
Gümüş Mor Alev Enerjisi ne demek?
Gümüş Mor Alev Enerjisi ne demek?
Gümüş Mor Alev, binlerce yıldan beri bilinen bir spritüel enerjidir. Yükselmiş Üstat Saint Germain tarafından yeniden ortaya konulmuştur. Gümüş Mor Alev, topluluğun çağrısını ya da insanoğluna spritüel hizmet çağrısını duyanlar içindir. Hayatımızdaki bencillikleri aşabilmemizi sağlayacak erdemi bize kazandırır.
4 büyük melek Mikail'in görevi nedir?
Cebrail'in görevi peygamberlere vahiy getirmektir yani o Allah'ın emir ve yasaklarını peygamberlere getiren (ileten) melektir. Ayrıca Cebrail tüm meleklerin en büyüğü ve en üstünü anılır. Mikail'in görevi doğa olaylarını idare etmektir. İsrafil'in görevi kıyamet günü sûra üflemektir.
Mikail kolyesi anlamı nedir?
Mikail kolyesi anlamı nedir?
Mikail Meleği Gümüş Kolye, gücü ve adaleti temsil eder. Kılıç figürü, negatif enerjiyi kesmeyi ve insanları olumsuz duygulardan arındırmayı temsil eder. Bu kolye, baş melek kolyesi olarak da adlandırılır.
Şans meleği hangisi?
Barachiel, aynı zamanda "Şans Meleği" olarak bilinir.
Ariel hangi melek?
Ariel hangi melek?
BAŞMELEK ARİEL Adı "Allah'ın dişi aslanı" anlamına gelen Ariel, doğa ve hayvanların koruyucu meleği olup, aynı zamanda cesaret ve bolluğun da başmeleğidir.
Meleklerle iletişim kurulabilir mi?
Başta şunu ifade edelim ki, meleklerle iletişim kurma inancına dayalı kült hareketleri, sekülerleşmiş topluluklardır. Yüce Allah'a sağlam bir itikat ve ubûdiyet olmadan insanda manevi bir gelişme olmaz.