- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Melankolia Müzik kimin?
Melankolia Müzik Yapım Dağıtım, 11 Ağustos 2005 yılında Yunus Özyavuz (Sagopa Kajmer) ve Esen Güler (Kolera) tarafından kurulmuş olan bir plak şirketidir.
Sagopa nerede doğdu?
SamsunSagopa Kajmer / Doğum yeriSamsun, Türkiye'nin büyükşehir statüsündeki otuz ilinden biridir. Karadeniz Bölgesi'ndeki Orta Karadeniz Bölümü'nde, Türkiye coğrafyasının en kuzeyinde merkezî bir noktada yer alır. Vikipedi
Sagopa Kajmer kaç tane şarkısı var?
Türk rap sanatçısı Sagopa Kajmer; bugüne kadar 14 (Silahsız Kuvvet: 4, Sagopa Kajmer: 11) stüdyo albümü, 3 ortak albüm, 3 derleme albüm, 8 EP ve 14 single yayımladı.
Sagopa Kajmer hangi üniversiteyi bitirdi?
İstanbul ÜniversitesiSagopa Kajmer / Eğitimİstanbul Üniversitesi, ana yerleşkesi İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Türkiye'nin en eski devlet üniversitesidir. Vikipedi
İstanbul doğumludur. Baba tarafı Bulgaristan, anne tarafı ise Bosna-Hersek asıllıdır. Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunudur. 1 Ağustos 2006 tarihinde kendisi gibi rap müzisyeni olan Sagopa Kajmer ile evlenmiş, 20 Kasım 2017 tarihinde boşanmışlardır.
Sagopa çocuğu var mı?
olaydan sonra şöyle bir açıklama yapmış: "hoş olmayan bir olay yaşadım eminim ki bana hoş gelmeyen size de hoş gelmeyecektir.
Hidranın yaşı kaç?
29 yaşında (30 Nisan 1993)Hidra / Yaş
Sagopa Kajmer Samsunun hangi ilçesinde doğdu?
Sagopa konserlerinde hangi şarkıları söylüyor?
Burada Sagopa Kajmer tarafından çalınabilecek top 10 var!
Yunus Özyavuz kaç yaşında?
43 yaşında (17 Ağustos 1978)Sagopa Kajmer / Yaş
arabesk seven 21. yüzyıl ergenlerinin farklı olmak adına sagopa kajmeri sahiplenmeleriyle oluşan kalabalık. çoğu ben rap dinlemem, sago dinlerim derler.
Sagopa Kajmer edebiyat öğretmeni mi?
Samsun'dan İstanbul'a üniversite eğitimi için gelen Sagopa Kajmer İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur.
Kolera şarkıcı kimdir?
Yunus Özyavuz nereli?
SamsunSagopa Kajmer / Doğum yeri
Kolera Sagopanın neyi oluyor?
Şarkıcı Sagopa Kajmer ve Kolera boşandı. 11 yıldır evli olan ikilinin boşanma haberi sosyal medyaya da damga vurdu. Peki asıl ismi Esen Özyavuz olan ancak sahne adıyla bilinen Kolera kimdir? Kolera, ilk şarkı kaydını 1998 yılında Kuvvetmira Stüdyosu'nda "İnkâr Boşuna" adlı parçaya yaptı.