Son Konular

Mehmet Müezzinoğlu Kimdir, Hayatı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Mehmet Müezzinoğlu hakkında data
Mehmet Müezzinoğlu yaşam öyküsü
Mehmet Müezzinoğlu, 9 Ocak 1955'te Gümülcine'de doğdu Babasının adı Ali, annesinin adı Fatma'dır Tıp Doktoru; 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirdi
İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde İç Hastalıkları ihtisası yaptı Avcılar'da bulunan özel bir hastanenin kurucusudur
Avcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Batı Trakya Eğitim Kültür Vakfı ve Balkan Medeniyeti Derneği Kurucu Üyesi; Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Üyesi Orta düzeyde Yunanca, İngilizce ve Arapça bilen Müezzinoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır
22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde AKP'den İstanbul milletvekili seçilmiştir *

Mehmet Müezzinoğlu'nun yaşam öyküsüne dair verdiğiniz bilgileri detaylıca inceledim. Mehmet Müezzinoğlu, 9 Ocak 1955 tarihinde Gümülcine'de doğmuş olup babasının adı Ali, annesinin adı Fatma'dır. Tıp doktoru olan Müezzinoğlu, 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni başarıyla bitirmiştir. İç Hastalıkları alanında uzmanlaşmak için İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ihtisas yapmıştır.

Avcılar'da bulunan özel bir hastanenin kurucusu olan Mehmet Müezzinoğlu, sosyal yaşamına da önem vererek çeşitli vakıf ve derneklerde görev almıştır. Avcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Batı Trakya Eğitim Kültür Vakfı ve Balkan Medeniyeti Derneği'nin kurucu üyesi olup aynı zamanda Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği'ne üyedir.

Mehmet Müezzinoğlu, Orta düzeyde Yunanca, İngilizce ve Arapça bilmektedir ve evli olup 2 çocuk babasıdır. Siyasi kariyerine de değinecek olursak, 22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde AKP'den İstanbul milletvekili seçilmiştir. Tıp alanındaki başarısı ve siyasi kimliği ile tanınan Mehmet Müezzinoğlu, toplum içinde önemli bir yer edinmiştir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Mine Lök Beyaz Kimdir, Hayatı

Tuna Bekleviç Kimdir, Hayatı

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.438
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt