Son Konular

Mehmet Aslantuğ kimdir, biyografisi, resimleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
25 Eylül 1961 tarihinde, çiftlik sahibi bir ailenin 5 ve son çocuğu olarak, Samsun'da dünyaya geldi Lise'nin sonuna kadar eğitimini Samsun'da sürdürdü
Oyunculuğa, öğrencilik yıllarında tiyatro ile başladı Üniversite eğitimini sürdürdüğü İktisadi Yönetimsel Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nü oyunculuk sevdası nedeniyle bıraktı ve profösyonel olarak oyunculuk hayatına atılmış oldu
1992 yılında kendi üretim şirketini kurdu 1996'da kendisi gibi oyuncu olan Arzum Onan'la evlendi Özel televizyon kanalları için süratli dramalar hazırladı, yapımcı ve oyuncu olarak çalıştı
1997 1999 yılları aralarında oynadığı Sıcak Saatler adlı dizi ile ününü pekiştirdi 2003 yılında Atv'de yayınlanmaya başlanan Bir İstanbul Masalı adlı dizide Selim Arhan rolü ile karşımıza çıktı
*

Mehmet Aslantuğ, 25 Eylül 1961 tarihinde Samsun'da çiftlik sahibi bir ailenin beşinci ve son çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Samsun'da başlayıp lise eğitimini tamamlamıştır. Üniversite eğitimi için İktisadi ve Yönetimsel Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'ne devam etmiş ancak oyunculuk tutkusu nedeniyle bu bölümü bırakarak profesyonel anlamda oyunculuk hayatına adım atmıştır.

1992 yılında kendi üretim şirketini kurmuş ve 1996 yılında oyuncu Arzum Onan ile evlenmiştir. Kendisi gibi oyuncu olan eşiyle birlikte özel televizyon kanalları için hızlı tempolu dramalar hazırlamış, yapımcı ve oyuncu olarak çalışmıştır.

1997-1999 yılları arasında rol aldığı "Sıcak Saatler" adlı dizi ile tanınmış ve ünü artmıştır. 2003 yılında Atv'de yayınlanmaya başlanan "Bir İstanbul Masalı" adlı dizide "Selim Arhan" karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmıştır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Lee Ryan Resimleri

Eren Bakıcı Kimdir

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt