Son Konular

MEF Okullari acilimi nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

MEF Okulları açılımı nedir?

1972 yılında Türkiye'de ilk olan MEF (Modern Eğitim Fen) Dershanelerini, 1982'de Türkiye'nin yine ilk kargo şirketi olan Yurtiçi Kargo A.Ş.'yi kurdu. 11 Şubat 1996 tarihinde tüm şirketlerini, Arıkanlı Holding A.Ş.

MEF Okulları hangi illerde?

İletişim
- Ulus Kampüsü Ulus Mah. Leylak Sok. No:22 34340. Ulus Beşiktaş, İstanbul. T. 0212 362 26 33. F.
- Bahçeşehir Kampüsü Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Pazartürk Cad. Ebru Sok. No: 4/1. 34488 Bahçeşehir Başakşehir, İstanbul.
- Balmumcu Kampüsü Balmumcu Mah. Zincirlikuyu Yolu Sok. No.4. Balmumcu Beşiktaş, İstanbul. T. 0212 800 73 25.

MEF hangi lise?

MEF hangi lise?
Ancak, MEF Fen ve Teknoloji Lisesi hazırlık sınıfı ve 9. sınıf kayıtları için MEB sınav takvimi esas alınacaktır. MEF Ortaokulundan MEF Lisesine geçişlere yönelik olarak lise müdürlüklerimizce ayrıntılı bilgilendirme mektubu ayrıca gönderilecektir.

MEF Üniversitesinde hangi bölümler var?

YKS 2021 Taban Puanlarımız
Fakülteler | Bölümler | Puan Türü
İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi | Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler | EA
Mühendislik Fakültesi | Bilgisayar Mühendisliği | SAY
SAY
Elektrik-Elektronik Mühendisliği | SAY

MEF Lisesinde hazırlık var mı?

Okulumuzda Hazırlık sınıfı vardır. Sene başında yapılan olan hazırlık muafiyet sınavını başarıyla geçen öğrenciler 9. sınıfa devam ederler. Derslerimiz öğrenci odaklıdır. Öğrencilerimizin yaptıkları araştırma ve sunumlar derslerimizin temelini oluşturur.

MEF Okulları nasıl bir okul?

MEF Okulları nasıl bir okul?
sırf müzik derslerinin yapılması için apayrı bi binaya * sahip olan lüks okul. kapalı yüzme havuzu, güzel bi kapalı spor salonu, bale salonu, folklor salonu, vitray atölyesi, seramik atölyesi, maket odası, oyuncak odası gibi biçok okulda bulunamayacak imkanlara sahip okul.

MEF Üniversitesi Hangisi?

MEF Üniversitesi, 2012 yılında İstanbul'da kurulmuş bir vakıf üniversitesi. Yüzde 30 oranında İngilizce eğitim veren Hukuk Fakültesi dışında tüm bölümlerinde İngilizce eğitim vermektedir. Dünya çapında "Ters-yüz Sınıf" eğitim modelini benimseyen ilk üniversitedir.

MEF Okulları (Modern Eğitim Fen Okulları), Türkiye'de eğitim sektöründe öncü ve köklü bir geçmişe sahip olan kurumlardır. 1972 yılında kurulan MEF Dershaneleri ile başlayan süreç, daha sonrasında MEF Koleji ve MEF Üniversitesi gibi eğitim kurumlarını da bünyesinde barındırmıştır. MEF, Modern Eğitim Fen anlamına gelmektedir ve bilim, teknolojiye ve çağdaş eğitim anlayışına önem veren bir kurum olarak bilinmektedir.

MEF Okulları şu an İstanbul'da bulunmaktadır. Ulus, Bahçeşehir ve Balmumcu olmak üzere farklı kampüsleri mevcuttur. Bu kampüslerde öğrencilere çağdaş bir eğitim ortamı sunulmaktadır. İletişim bilgileri ise şu şekildedir:
- Ulus Kampüsü: Ulus Mah. Leylak Sok. No:22 34340, Beşiktaş, İstanbul
- Bahçeşehir Kampüsü: Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Pazartürk Cad. Ebru Sok. No: 4/1, Bahçeşehir, Başakşehir, İstanbul
- Balmumcu Kampüsü: Balmumcu Mah. Zincirlikuyu Yolu Sok. No.4, Beşiktaş, İstanbul

MEF ayrıca okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin yanı sıra MEF Üniversitesi'ne de ev sahipliği yapmaktadır. MEF Üniversitesi, 2012 yılında kurulmuş bir vakıf üniversitesidir ve İngilizce eğitim veren Hukuk Fakültesi dışında diğer bölümlerde İngilizce eğitimi sağlamaktadır. Üniversite, öğrencilere dünya çapında benzersiz bir eğitim modeli sunmaktadır.

MEF Okulları ve MEF Üniversitesi, öğrencilere modern eğitim standartlarına uygun bir eğitim imkanı sunarken, aynı zamanda teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak öğrencilere geleceğe hazırlanmalarında destek olmaktadır.

Stinger fuzesi hangi ulkenin?

Reels hizi kac olmali?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt