Son Konular

Medisoft programi nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Medisoft programı nedir?

Medisoft Hastane Bilgi Yönetim Sistemi, özel hastaneler için geliştirilmiş bir yönetim yazılımıdır. Hastanedeki medikal, finansal ve idari süreçlerin entegre yapıda kayıt altına alınmasını sağlar. Laboratuvar ve görüntüleme cihazlarıyla entegre çalışır.Çok şubeli zincir hastanelerde tek merkezden yönetim sağlar.

Meddata sistemi nedir?

MEDDATA, son teknolojileri kullanarak geliştirmeye devam ettiği yazılımlarla, Özel ve Devlet Hastanelerine Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri entegreli şekilde bilgisayar ortamında çözümler sunmaktadır.
Hastane Otomasyon Programı Nedir?
Hastane otomasyon programları, sağlık merkezinize başvuran hastanın detaylı kişisel iletişim ve medikal geçmiş bilgilerini kayıt altına alıp takip etmekle kalmaz aynı zamanda cari hesap oluşturmanızı, ön muhasebe, maliyet yönetimi ve personel yönetimi yapmanızı, kolayca randevu oluşturmanızı, hasta kabul, yatış ve …

Tıbbi Kayıt ve hastane otomasyonu nedir?

Genel olarak Hastane otomasyonu, Hastane Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS) adı altında yürütülerek, hastanın tüm kişisel, medikal ve finansal kayıtlarının doğru tutulması ve zamanında işlenmesidir.

Bilmed programı nedir?

Bilmed hbys otomasyon programı Bir çok ssk hastaneleri ve özel hastanelerde kullanılmakta olan ve kendini sürekli geliştiren, aynı zamanda güncelleyen bir sağlık otomasyon sistemidir.
Meddata programı nedir nasıl kullanılır?
Hasta kabul + Vezne modülünü kullanmak için Meddatav3 exesi'ni kullanmalıdır Siteme Bağlanmak için program açıldıktan sonra CTRL +B yada dosya dosya'dan bağlan seçeneğine tıklanarak Şifre kontrol ekranı açılır. Kullanıcı adı ve şifresi girildiği zaman Meddata Hasta Kabul Programına girişi yapa bilcektir.

Otomasyon personeli ne demek?

Otomasyon teknisyeni, otomasyon teknolojisi ile çalışan cihaz ya da sistemlerin kurulum ve bakım süreçlerinde çalışan kişidir. Otomasyon teknisyenleri, kamu kurum ve kuruluşları ile özel şirketlerde çalışabilir.

Bilmed ne demek?

hastanelere ve sağlık kurumlarına otomasyon çözümleri üreten yazılım firması.
Hastane otomasyon programları nelerdir?

Meddata ne demek?

Hasta Takip Programı Nedir?

Hasta takip programları, sağlık merkezlerine başvuran hastalara ait detaylı kişisel ve hastalık bilgilerini kayıt altında tutan programlardır.
Hastane otomasyonu amacı nedir?

Hastane otomasyon sistemlerinde hangi modüller bulunur?

Hastane Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS) hangi modüllerden oluşur

Hastane Otomasyonu ne demektir?

Meddata eğitimi nedir?
Hasta Kabul ve Meddata eğitimi programı sağlık sektöründe çalışan veya çalışmayı düşünen kişilerin yetiştirilmesi amacıyla açılan meslek programıdır. Bu eğitimi alan kişiler sağlık sektöründe hasta kabul, hasta kayıt, hasta danışmanı, tıp ya da tıbbi sekreter olarak çalışabilmektedirler.

Meddata Programı nasıl kullanılır?

Takipli hasta kaydı ne demek?

Uzaktan Hasta Takip Sistemi hastanın tedavi sonrası geleneksel klinik ortam dışında (Ev, vs) da doktoru tarafından takip edilip hastanın ulaşım maliyetlerinden ve kontrol için gereken süreden tasarruf etmesini sağlayan teknolojilerin genel adıdır.
Hasta takibi nasıl yapılır?
Hekim tarafından form doldurulduktan sonra tetkiklerin istemi yapılır. Tetkiklerin sonuçları ve hastanın sağlık durumuna göre Uzman ve Asistan doktorlar tarafından değerlendirilen hasta bilgilendirilir ve bir sonraki takip randevusu oluşturulmak üzere sekretere yönlendirilir.

Dursun Ali Erzincan Kimdir?

1cgv kac TL?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt