Son Konular

Mecburum Notaları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
mecburum sana akor
mecburum şarkısının notaları
emirken mecburum sana gitar akorları
Gm G# A# Gm
Ağla, kalbim ağla ona bağla bu canı
Gm G# A# Gm
Sen kurtar ya Rabb umitsizce karşılıksız yananı
Cm A# G# Gm
Al derdimi dağlara ver, ateşe ver sen Ya Rabb
Cm A# G# Gm
Dayanmaz ki dağlar taşlar, alev ağlar gor Ya Rabb
Gm A# Cm G#
Ben mecburum sana, sesimi duysana
A# Gm
Allahın aşkına kıyma bana
Gm A# Cm G#
Umutsa umut yok, careme varmaz yol
A# Gm
Senden sonrası yok, mecburum sana

"Mecburum" şarkısının akorları şu şekilde:

Gm - G# - A# - Gm
Gm - G# - A# - Gm
Cm - A# - G# - Gm
Cm - A# - G# - Gm
Gm - A# - Cm - G#
A# - Gm
Gm - A# - Cm - G#
A# - Gm

Şarkının notaları bu akorlarla çalınabilir. Ayrıca, şarkıdaki sözler de duygusal ve etkileyici bir temaya sahip. "Ağla, kalbim ağla ona bağla bu canı / Sen kurtar ya Rabb umutsuzca karşılıksız yananı / Al derdimi dağlara ver, ateşe ver sen Ya Rabb / Dayanmaz ki dağlar taşlar, alev ağlar göz Ya Rabb / Ben mecburum sana, sesimi duysana / Allahın aşkına kıyma bana / Umutsa umut yok, çareme varmaz yol / Senden sonrası yok, mecburum sana" şeklinde duyguları ifade etmektedir. Şarkının insanı derinden etkileyen bir hikayesi ve melodiye sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kederli Gunlerimde Arkadaş Oldun Notaları

Lady Gaga Monster Turkce Cevirisi

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt