Modoratör
Efsanevi Üye
MEB E-yaygın sistemi nedir?
E-YAYGIN SİSTEMİ NEDİR? Kısa Tanımı: Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün kurs, seminer ve faaliyetlerinin elektronik ortamda kayıt altına alındığı sistemdir.
Yaygın eğitim sertifikası ne demek?
Yaygın eğitim, toplumun ihtiyaçları ışığında belli bir amaca yönelik, geneli kapsayacak türden çeşitli eğitimlerin verildiği ve bu eğitimlerin kurumların belirleyeceği takvim ve saate bağlı kalınarak yapıldığı, talep edenlerin başarılı olması halinde ise karşılığında sertifika aldıkları eğitim sürecidir.
E-yaygın kişisel bilgiler nasıl yapılır?
E-yaygın kişisel bilgiler nasıl yapılır?
E-yaygın sistemine nasıl üye olunur? E-yaygın sistemi anasayfasından Üye ol seçeneğine tıkladığınızda t.c. kimlik numarası, ad, soyad, baba ve anne adı, doğum yeri ve tarihi ve iletişim bilgileri gibi özel bilgiler istenmektedir.
E-yaygın başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
2021-2022 Dönemi Usta Öğretici Başvuruları E-Yaygın Sisteminden E-Devlet Girişi İle 2 Ağustos – 31 Ağustos 2021 Tarihleri Arasında Alınacak. Usta Öğretici Başvuru Sonuçları Ve Sıralaması İse 15 Eylül 2021 Tarihinde İlan Edilecek.
E yaygın usta öğretici başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?
Yaygın eğitim Sertifikası ne işe yarar?
Yaygın eğitim Sertifikası ne işe yarar?
Bir çok Kamu kurumu ve Özel sektörde yaptığınız işi belgelemek amacıyla kullanılmaktadır. Bazı Kamu kurumlarında zorunludur. Eğitim sonunda Meb ( Milli Eğitim Bakanlığı ) onaylı bu sertifika ömür boyu geçerlidir.
Halk eğitim'e yaygın başvuru nasıl yapılır?
1. e-yaygin.meb.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet şifrenizle giriş yaparak "Başvurular – Usta Öğretici Başvurusu" menüsünden online başvuru yapılacak.
E kurs başvurusu nasıl yapılır?
e-KURS BAŞVURU NASIL YAPILIR? Başvurular, https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek.
E-yaygın Kurs başvurusu nasıl yapılır?
E-yaygın Kurs başvurusu nasıl yapılır?
Başvuru işlemleri 02 Ağustos-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında "e-Yaygın sistemi-Başvurular / Usta Öğretici Başvurusu" ekranı üzerinden yapılacaktır. 1. e-yaygin.meb.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet şifrenizle giriş yaparak "Başvurular – Usta Öğretici Başvurusu" menüsünden online başvuru yapılacak.
Çorlu halk eğitim Merkezi hangi kurslar var?
BUTİK ÇİKOLATA HAZIRLAMA KURSUMUZ BAŞLIYOR.
E yaygın usta öğretici başvuruları ne zaman 2022?
2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı "Ücretli Usta Öğretici Başvuruları" Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzün "e Yaygın Sistemi" üzerinden 09-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında alınacaktır.