Modoratör
Efsanevi Üye
Mcvities kaça satıldı?
McVitie's, Jaffa Cakes and Penguin gibi markaların sahibi İngiliz firmanın 2 milyar sterlin (yaklaşık 3 milyar dolar) karşılığında satıldığı belirtiliyor. İngiltere merkezli United Biscuits, özel sermaye fonları Blackstone Group LP ve PAI Partners tarafından satışa çıkarılmıştı.
Ülker ürünleri hangi ülkelere ihracat yapıyor?
Dünyanın dört bir yanındaki 100'ün üzerinde ülkeye ihracat yapan, Türkiye'nin lider gıda şirketi Ülker, E-Star uzmanlığıyla e-ihracatta önemli bir adım attı. Ülker'in sevilen ürünleri, Amazon Avrupa platformunda açılan 'Ülker Shop' mağazasıyla, Fransa, İtalya ve Hollanda'daki tüketicilere ulaştırılıyor.
Saklıköy ülkerin mi?
Saklıköy ülkerin mi?
Ülker markası olan Saklıköy kremalı bisküvi 31.08.21 tarihinde 7 paket Migros marketinden aldım.
Ülker Mcvities nedir?
McVitie's Biscuits: 1830 yılından beri üretiliyor. Digestive markalı ürünü favorilerden. Bisküvi ve çikolatanın birlikte kullanılan ürünleri McVitie's Chocolate Digestives, her yıl 71 milyon paketin üzerinde tüketiliyor. The Hobnobs markası ise, 1985'ten beri var.
Ülker kaç ülkeye ihracat yapıyor?
14 ülkede 72 fabrikadaki üretim ve 100'den fazla ülkeye yapılan ihracat ile Ülker bugün Türkiye dışında tüm dünyada tanınan bir marka konumunda.
Ülker hangi ülkelerde var?
Ülker hangi ülkelerde var?
Ülker bugün, Türkiye, Kazakistan, Mısır, Suudi Arabistan olmak üzere 4 ülkedeki 10 fabrikasıyla üretim faaliyetlerini sürdürmektedir.
Saklıköy hangi ile bağlı?
Saklıköy nerededir? Muğla'nın Marmaris ilçesinin Bayır köyündedir. Marmaris'e 26 km (42 dk), Muğla'ya 153 km (2 saat 20 dakika) mesafededir.
1 paket Saklıköy kaç kalori?
1 Porsiyonda 193.6 kcal ve 40 gr vardır. 1 Pakette 459.8 kcal ve 95 gr vardır.
McVities bisküvi nedir?
McVities bisküvi nedir?
McVitie's hakkında 1830 yılında İskoçya'da kurulan Carr's ile McVittie Price ve MacFarlane Lang'in 1948 yılında birleşmesinden doğan United Biscuits'in en büyük markası olan ve 20'den fazla alt markaya sahip olan McVitie's, İngiltere pazarının en çok tüketilen ve en popüler bisküvilerini üretiyor.