Son Konular

Mavi gri solisti kac yasinda?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Mavi gri solisti kaç yaşında?

1996'da uşak'ta doğdu. lise öğrenimi izmir'de tamamlamış, marmara üniversitesi'nde lisans eğitimini sürdürmektedir. 2016'da yusuf kurtucu ile beraber mavi gri isimli bağımsız müzik projesine başladılar. 2018 mayıs ayında ilk albümleri ilkyaz yağmuru yayınlandı.

Mavi gri kimler var?

grubun üyeleri vokal & ritim gitarda akif alkan, lead gitarda lise yıllarında rock'n purple yarışmasında ikincilik elde etmiş olan yusuf kurtucu, davulda halef binici'dir. ilk olarak 2016 sonlarında "ben sende yandım" isimli demo kaydını, ardından papatyalar ve odamda hayalin saklı parçalarını bağımsız olarak yayınladı …

Gri grubu kimdir?

"Gri Oda" kimdir, nasıl kurulmuştur? GO: Lise yıllarından beri aralıklarla da olsa birlikte müzik yapan ve cover çalmaktan gına gelmiş üç arkadaş olarak (Emre-gitar, Burak-vokal, Can-davul) toplanıp beste yapmaya karar vermemizle Gri Oda ortaya çıktı.

Mavi gri ne zaman kuruldu?

Mavi gri ne zaman kuruldu?
2016Mavi Gri / Kariyer başlangıcı

Ben sende yandım kimin şarkısı?

Ben sende yandım kimin şarkısı?
Mavi GriBen Sende Yandım / Sanatçı

Mavi gri gitaristi kim?

Söz ve müzik grubun vokalisti Akif Alkan tarafından yazıldı. Elektro gitarda Yusuf Kurtucu, bas gitarda Mustafa Orsan, davulda Halef Binici ve saksafonda İbrahim Demirtan var.

Gri grup mu?

Rock grubu Gri'nin, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan "Yıldız" isimli şarkısı bugün yayınlandı.

Mavi gri nasıl kuruldu?

Mavi Gri, 2016 yılında Akif Alkan ve Yusuf Kurtucu tarafından kurulmuş daha sonra ise gruba Halef Binici dahil olmuştur. Türk bağımsız alternatif rock grubudur. Mavi Gri, Aralık 2016'da Ben Sende Yandım isimli demo çalışmasını yalnızca Youtube üzerinden yayımlayarak müzikal hayatına başlamıştır.

Mavi ve Gri ne anlama gelir?

Mavi ve Gri ne anlama gelir?
Bunun kendisi için özel bir hikayesi vardı fakat aynı şarkılardan çıkarılan manalar gibi çok öznel bir konu olduğu için yalnızca bir açıdan şöyle özetleyebiliriz: 'Mavi' rengi gökyüzünü, geleceği ve pozitif duyguları, 'Gri' ise beton rengi sokakları, İstanbul'u ve biraz da negatifliği ifade ediyor diyebiliriz.

Mavi gri ben sende yandım ne zaman çıktı?

Mavi gri ben sende yandım ne zaman çıktı?
2018Ben Sende Yandım / Çıkış tarihi

Mavi gri ismi nereden gelir?

P: "Mavi Gri" ismi şarkılarınızla çok uyumlu bir enerji taşıyor. Bize isminizin hikayesinden bahsedebilir misiniz? A.A: Mavi gökyüzünü, gri de şehri temsil ediyor. Grubumuzdan bu iki rengin bir araya gelişi olarak bahsediyoruz.

Mavi gri kaç kişi?

Mavi Gri, 2016 yılında Akif Alkan ve Yusuf Kurtucu tarafından kurulmuş daha sonra ise gruba Halef Binici dahil olmuştur. Türk bağımsız alternatif rock grubudur.

Mavi Gri'nin solisti Akif Alkan, 2021 yılı itibariyle 25 yaşındadır. 1996 yılında Uşak'ta doğmuş ve lise eğitimini İzmir'de tamamlamıştır. Şu anda Marmara Üniversitesi'nde lisans eğitimine devam etmektedir.

Mavi Gri, 2016 yılında Akif Alkan ve Yusuf Kurtucu tarafından kurulmuş bir müzik projesidir. Grubun üyeleri vokal ve ritim gitarda Akif Alkan, lead gitarda Yusuf Kurtucu ve davulda Halef Binici yer almaktadır. İlk albümleri "İlkyaz Yağmuru" 2018 Mayıs ayında yayınlanmıştır.

Gri Oda isimli rock grubu ise Emre (gitar), Burak (vokal) ve Can'dan (davul) oluşan üç arkadaşın beste yapma kararı almasıyla kurulmuştur.

Mavi Gri'nin şarkılarından "Ben Sende Yandım", grup üyeleri Akif Alkan tarafından yazılmıştır. Elektro gitarda Yusuf Kurtucu, bas gitarda Mustafa Orsan, davulda Halef Binici ve saksafonda İbrahim Demirtan yer almaktadır.

"Yıldız" isimli şarkısıyla Gri grubu Avrupa Müzik etiketiyle yayın yapmaktadır.

Mavi Gri'nin ismi ise mavi rengin gökyüzünü, gri rengin ise şehri ve negatifliği temsil ettiği şeklinde açıklanmıştır. Bu iki rengin bir araya gelmesiyle oluşan enerjiyi yansıtmaktadır.

Mavi Gri, 2016 yılında kurulmuş olup Türk bağımsız alternatif rock grubudur. Akif Alkan ve Yusuf Kurtucu'nun yanı sıra Halef Binici de gruba daha sonra katılmıştır.

Son olarak, Mavi Gri grubu 3 üyeden oluşmaktadır: Akif Alkan (vokal & ritim gitar), Yusuf Kurtucu (lead gitar) ve Halef Binici (davul).

Pigment teorisi nedir?

Blendajli kablo ne demek?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.438
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt