Son Konular

Matt Damon boyu kac cm?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Matt Damon boyu kaç cm?

1,78 mMatt Damon / Boy

Matt Damon Marslı filmi için zayıfladı mı?

Oscar ödüllü oyuncu Courage Under Fire isimli film için tam 27 kilo veriyor. Matt Damon şimdiye kadarki en zor rolünün Courage Under Fire (Ateş Altında Cesaret) filmi olduğunu söylüyor. Rolün zorluğunun sebebi ise sandığınız gibi karakterin karmaşık, sahnelerin zor olması değil ama.

Mad Daymond kaç yaşında?

Matt Damon, 1970 doğumlu Akademi Ödülü sahibi Amerikalı sinema oyuncusu ve senaryo yazarı.

Matt Damon hangi üniversiteden mezun?

Matt Damon hangi üniversiteden mezun?
Harvard ÜniversitesiMatt Damon / Üniversite

Martıan filmi ne hakkında?

Martıan filmi ne hakkında?
Oyuncular. Matt Damon, Mark Watney, Ares III ekibin parçası olan bir botanikçi, Mars'ta şiddetli bir fırtınadan sonra öldüğü tahmin edildi. Watney evin yolunu bulmak için marifet ve zekâsını kullanmak zorunda kalır. Jessica Chastain, Melissa Lewis, Bir jeolog ve Ares III görev komutanı.

Marslı filmi ne kadar gerçek?

Geçen yıla damgasını vuran filmlerden biri olan 'Marslı'dakine benzer bir hayat süren ekip, 1 yıl boyunca dış dünyadan destek almadan hayatta kaldı. ABD, Hawaii'de 2 bin 500 metre yükseklikteki Mauna Loa dağında bir yıl boyunca Mars'ta yaşam simülasyonuna katılan altı bilim adamı deneylerini sonlandırdı.

Mat Damon kimdir?

Matthew Paige Damon (d. 8 Ekim 1970), Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve senarist. Borsacı bir baba ile çocuk gelişimi profesörü bir annenin çocuğu olarak 8 Ekim 1970'te Cambridge, Massachusetts'de doğmuştur. Baba tarafından İngiliz ve İskoç, anne tarafından Fin ve İsveçli kökeni vardır.

Luciana Barroso kaç yaşında?

46 yaşında (1976)Luciana Barroso / Yaş

Matt Damon hangi filmle Oscar aldı?

Matt Damon hangi filmle Oscar aldı?
18 yaşındayken, Mystic Pizza 'daki bir satırlık diyaloğu ile ilk kez bir filmde oynamıştır. 1997'de Ben Affleck ile birlikte yazıp oynadığı Can Dostum filminin En İyi Senaryo kategorisinde Akademi ve Altın Küre ödülleri kazanmasıyla öne çıkmıştır.

Martıan filminin türü nedir?

Martıan filminin türü nedir?
Bilim KurguMaceraFantastik FilmDramThe Martian/Türler

Matt Damon'un boyu 1,78 metredir. Aynı zamanda Matt Damon, Marslı filmi için zayıflamak zorunda kalmıştır. Courage Under Fire filmi için 27 kilo vererek rolünü en iyi şekilde oynamıştır.

Matt Damon, 1970 doğumlu Amerikalı bir sinema oyuncusu ve senaristtir. Harvard Üniversitesi mezunudur.

Martıan filmi, Mars'ta bir botanikçi olan Mark Watney'in hikayesini anlatmaktadır. Watney, Mars'ta kaldığı süre boyunca zekasını ve marifetlerini kullanarak hayatta kalmaya çalışır. Oyuncu kadrosunda Matt Damon, Jessica Chastain ve Melissa Lewis gibi isimler bulunmaktadır.

"Marslı" filmi, gerçek bir yaşam deneyimi üzerine yapılmıştır. ABD'de Hawaii'de Mauna Loa dağında Mars yaşam simülasyonuna katılan altı bilim adamı, dış dünyadan yardım almadan 1 yıl boyunca hayatta kaldılar. Bu deney, "Marslı" filminin gerçekçiliğine de katkı sağlamıştır.

Matt Damon, Oscar ödüllü Amerikalı bir oyuncu ve senaristtir. 1997 yılında Ben Affleck ile birlikte yazıp oynadığı "Can Dostum" filmiyle En İyi Senaryo kategorisinde Akademi ve Altın Küre ödüllerini kazanmıştır.

Son olarak, Luciana Barroso 1976 doğumlu olup 46 yaşındadır.

Banabikurye guvenilir mi?

Adalet bolumu hangi dersler var?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt