Editör
Efsanevi Üye
Mass Effect 3 nasıl?
Artılar Epik bir hikaye, muhteşem sunum, göz alıcı grafikler, detaylı oynanış yapısı, bol dialog, tam anlamıyla bir klasik. Eksiler Bazı küçük grafik hataları, çoklu oyuncu modu herkesi tatmin etmeyebilir. İnsanoğlu teknolojik olarak gelişmiş ve uzaya açılmıştı.
Mass Effect Legendary Edition kaç dolar?
ön siparişi açılmış olan oyun. aslında üç oyun olarak düşününce gayet uygun olan 60 dolarla satılacak oyunu türkiye'de kaç kişi alıp oynayabilecek merak konusu…
Mass Effect Legendary Edition Türkçe var mı?
Mass Effect Legendary Edition Türkçe var mı?
Eski alfa çevirinin yaptığı yamanın dosyalarını atınca tamamen Türkçe oldu. Citadel Omega gibi DLC'ler dahil.
Mass Effect 1 hala oynanır mı?
Mass Effect 1 hala oynanır mı?
Mass Effect: Legendary Edition ile serinin en önemli sorunlarından biri son buluyor. 2007 yılında çıkış yapmış ve dönemi için bile sinir bozucu bazı teknik sıkıntılara sahip olan ilk Mass Effect oyununu gönül rahatlığı ile oynayabilmek artık mümkün.
Mass Effect nasıl bir oyun?
Bioware'in yaptığı yeni bir RPG oyunuydu. Yapımı sipariş edip elime geçmesini beklemiştim ki, o bekleyiş bana uzun bir süre olarak gelmişti. Sonunda Mass Effect bana ulaşmış ve uzayın sonsuz boşluğunda, mükemmel bir hikaye ve atmosfer içinde kendimi büyük bir macerayı yaşarken bulmuştum. Resmen bir film havası vardı.
Mass Effect Legendary kaç gb?
Mass Effect Legendary Edition, sistem gereksinimleri yayınlandı. Oyun özellikle 120 GB boş alana ihtiyaç duyacak. Kabul edilebilir gereksinimlerle gelen oyunu 4K oynamaya hazır olun.
Disco Elysium Türkçe yama ne zaman çıkacak?
Disco Elysium Türkçe yama ne zaman çıkacak?
Xbox Game Pass'e Aralık 2021'in 2. yarısında eklenecek oyunlar. Disco Elysium'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Locpick Game Localization & Audio tarafından oyunun resmi Türkçe dil desteği için çalışmalar başladı. Lockpick'in yaptığı paylaşımı da aşağıda bulabilirsiniz.
Mass Effect hangi sırayla oynanır?
Mass Effect hangi sırayla oynanır?
Bu yüzden de 2. oyundan seriye başlamanı öneririm. En iyi Mass Effect oyunudur bana göre. 2. oyunu bitirdikten sonra 3. oyuna başlayabilirsin. Sonra da dilersen Andromeda'ya.
Mass Effect kaç gb?
Bellek: 16 GB RAM. Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1070, RTX 2000, Radeon Vega 56, VRAM: 4 GB. DirectX: 11. Depolama: 120 GB boş alan.
Mass Effect 3 kaç gb?
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan.
Bioshock 1 kaç saatte biter?
Bioshock 1 kaç saatte biter?
Çünkü oyunu hızlı bir şekilde oynarsanız maksimum 2 saatlik bir oyun süresi sunuyor. Evet, sadece 2 saat! Bu, Bioshock evrenine özlemiş bir bünyeyi tatmin etmeyecek bir süre. Tam oyuna ısınmaya ve eğlenmeye başladığım noktada oyun bitti.
Disco Elysium Türkçe dil desteği ne zaman gelir?
Disco Elysium Türkçe dil desteği ne zaman gelir?