- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Masaüstü arka plan nasıl yapılır?
Arka plan duvar kağıdını seçme
- Henüz yapmadıysanız duvar kağıdı olarak kullanmak istediğiniz bir resmi (.png veya .
- Ekranınızın köşesinde Başlatıcı
- Dosyalar'ı tıklayın.
- Sol sütunda resminizin bulunduğu klasörü seçin.
- Duvar kağıdı olmasını istediğiniz resmi sağ tıklayın, ardından Duvar kağıdını ayarla'yı tıklayın.
Google gif nasıl indirilir?
Kişiler giflere ulaşabilmek için arama motorlarına gif yazarak kolayca giflere ulaşabilir ve kaydet seçeneğiyle indirme yapabilir. Telefonlara indirilecek olan gifler de, kolayca indirilebiliyor. İnternet üzerinden bulunan giflere tıklayarak, öne çıkan kaydet seçeneğine tıklanır ve telefonlara kolayca indirilir.
Hareketli duvar kağıtları çok şarj yer mi?
Özellikle Android kullanıcılarının şarj ömrünü uzatması için animasyonlu duvar kağıtlarını kullanmaması gerekiyor. Animasyonlu duvar kağıdı, telefonun işlemcisini daha çok yorduğu için daha çok güç tüketmesine sahip oluyor.
Android hareketli duvar kağıdı nasıl yapılır?
Uygulamanın açılmasının ardından Choose Video ile telefonda mevcut olan bir video seçilebiliyor. Video seçildikten sonra açılıyor ve istediğiniz kısmı kesebilme imkanı da veriliyor. Bu işlemin ardından ise sağ üstte resimli alana dokunulduğunda video duvar kağıdı hazırlanmış oluyor.
Canlı duvar kağıtları çok şarj yer mi?
Masaüstü arka plan boyutu kaç olmalı?
Masaüstü duvar kağıdı için genel boyutlar 1024 x 768, 1280 x 1024 ve 1920 x 1080 pikseldir. Standart duvar kağıdı, 1024 x 768 çözünürlüğe ve 4:3 ekran oranına sahiptir. Masaüstü duvar kağıdı boyutları, mevcut popüler ekran çözünürlüklerine göre olduklarından her zaman değişiklik göstermektedir.
WhatsApp GIF nasıl indirilir?
Adım #1: WhatsApp uygulamasını açın ve mesaj göndereceğiniz kişiyi seçin. Adım #2: Mesaj yazma bölümünün solunda bulunan emoji simgesine tıklayın. Adım #3: Ekranın alt kısmında yer alan GIF yazısına dokunarak GIF sekmesini açın. Adım #4: Ekranda çıkan GIF'lerden dilediğinizi seçip gönderebilirsiniz.
Tenor dan GIF nasıl indirilir?
Açık Google Oyun mağazası ve Arama kutusuna "GIF Klavye" yazın. Veren kişinin Tenor olup olmadığını iki kez kontrol edin. Tıklamak Install Uygulamayı indirmek için. Kurulum tamamlandıktan sonra simgeye tıklayarak uygulamayı açın.
YouTube videoları arka planda nasıl oynatılır?
Herhangi bir mobil tarayıcı ya da YouTube mobil uygulaması üzerinden bir YouTube videosu açtıktan sonra tuş kilitleme düğmesine art arda ve hızlı olarak iki kere basın, böylece telefonu bir an afallatarak YouTube'un arka planda çalmasını sağlayabilirsiniz.