Modoratör
Efsanevi Üye
Maliye bölümü ne işe yarar?
Maliye devletin, vatandaşların, kurum ve kuruluşların mali faaliyetlerini inceler. Bu faaliyetlerin nedenlerini ve sonuçlarını araştırır. Devletin ve vatandaşların hem gelirlerinin hem de harcamalarının ekonomik faaliyetlere ne şekilde etki ettiğini araştırır. Pek çok açıdan finans kelimesi ile ilişkilendirilmektedir.
Nureddin Nebati hangi firmanın?
Nureddin Nebati hangi firmanın?
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin yönetim kurulu başkan yardımcısı olduğu aile şirketi B&G Store'da satılan çocuk giyim ürünlerindeki yıllık enflasyon, TÜİK'in çocuk giyim ürünlerindeki enflasyonu solladı.
Nureddin Nebati kaç yaşında?
Nureddin Nebati kaç yaşında?
58 yaşında (1 Ocak 1964)Nureddin Nebati / Yaş
Yusuf elitas kimdir?
(1980-16/07/2016) 37 yaşındaki öğretmen Yusuf Elitaş Ankara'da öğretmenlik yapıyordu. Evli ve 2 çocuk babasıydı. 15 Temmuz darbe girişimi gecesi şehit olan tek öğretmen oldu.
Cengiz Yavilioğlu kim?
Cengiz Yavilioğlu kim?
AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği, Darbeleri ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu Üyeliği görevlerini yürüttü. 64. ve 65. Hükümetlerde Maliye Bakan Yardımcısı olarak görev aldı. 30 Ocak 2021 tarihinde Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığı görevine atandı.
Nebati Yağ sahibi kim?
Nebati Yağ sahibi kim?
Cumhuriyet'in ilanından iki yıl sonra Adana'da Gilodo Nebati Yağ Fabrikası'nı kuran sanayici Rafael Gilodo ve kardeşi Salomon Gilodo'nun, İngiliz istihbarat servisinin hizmetinde oldukları iddia edildi. Araştırmacı Yazar Dr.
Seyit Nebati kim?
Seyit Nebati 2000 yılından bu yana modern çocuk giyiminde, adını büyük kitlelere duyuran ve günümüzde çocuk giyim sektöründe kalitenin adresi olan B&G Store'un Yönetim Kurulu Başkanıdır.
Nebati kaç yaşında?
Nebati kaç yaşında?
Nureddin Nebati eğitimi nedir?
Nureddin Nebati eğitimi nedir?
İstanbul ÜniversitesiKocaeli ÜniversitesiNureddin Nebati/Eğitim
AK Parti Milletvekili Mustafa Elitaş nereli?
KayseriMustafa Elitaş / Doğum yeri
Mustafa Elitaş kaç çocuğu var?
Mustafa Elitaş kaç çocuğu var?
Hakan ElitaşMustafa Elitaş / Çocukları