Son Konular

Mahsun Kırmızıgul - Ağlama Sen

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yeller gibi estim durdum
Gul gibi soldum
Yalnızlığın turkusunu
Ben senden caldım
Ağlama sen ağlama sen
Haydi biraz gul
Geleceksen yollarına gul dokeyim gul
Sevdaların durağında
Hep yalnız kaldım
Yalnızlığın korkusuna
Hep sensiz daldım

Mahsun Kırmızıgül'ün bu duygusal ve dokunaklı şarkısı "Ağlama Sen" birçok dinleyicinin kalbini derinden etkilemiştir. Şarkının sözleri, içinde bulunduğumuz duygusal durumları ve yalnızlık hissini oldukça etkileyici bir şekilde anlatmaktadır. Şarkı, yalnızlığın ve ayrılığın getirdiği acıları ve özlemi şarkıcı tarafından duygusal bir şekilde dile getirirken, dinleyicileri de derinden etkilemeyi başarmaktadır. Sözlerindeki melankolik ton ve duygusal derinlik dinleyicilerin duygularına tercüman olurken, onlara umut ve teselli de sunmaktadır. Şarkının bu etkileyici atmosferi ve Mahsun Kırmızıgül'ün yorumu birçok kişinin ruhunda derin izler bırakmıştır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Zara - Ağlama Gozlerim

Yavuz Bingol - Ağlama Yar

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt