Son Konular

Mahmut Erkan kac dogumlu?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Mahmut Erkan kaç doğumlu?

Meriç Erkan, 2 Temmuz 1969 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi, ilköğretimini de orada tamamladı. 1987 yılında Samsun Maltepe Lisesi'nden mezun olduktan sonra ajanslarda modellik yapmaya başladı. Adını Kuşum Aydın'ın sunduğu programla duyuran Meriç Erkan, Ahu Tubğa ile yaşadığı aşk ile hatırlanıyor.
Cemal Güzelci yaşı kaç?
Cemal Güzelci, 47 yaşındadır. Cemal Güzelci bir yatırım şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.
Ayhan Aşan aslen nereli?
Şarkılarıyla önemli bir hayran kitlesine sahip olan Ayhan Aşan, 1968 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. Çocukluğundan itibaren müziğe ilgi duyan ünlü sanatçı, küçük yaşlarda müzik eğitimi gördü. Ayhan Aşan ayrıca 1987 yılında dönemin ünlü organizasyonu Altın Lale Ses Yarışması'nda dikkat çeken bir başarı elde etti.

Cemal Guzelci ne is yapar?

Cemal Güzelci Derlüks Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Milli futbolcu Burak Yılmaz ile de yakın arkadaş olan Cemal Güzelci, futbolla da yakından ilgilidir. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığı Derlüks, deri, tekstil, pazarlama dağıtım, yenilenebilir enerji gibi alanlarda faaliyet göstermektedir.
Elif Buse Doğan nereli kaç yaşında?
1993 yılında dünyaya gelen Elif Buse Doğan, Kocaeli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamlayan Elif Buse Doğan, müzik hayatına ilk olarak 2000 yılında dedesinden öğrendiği bağlama ile başladı.
Mahmut Meriç kim?
Meriç Erkan, bir zamanlar realty show dünyasının en meşhur ismiydi. Artık 'Mahmut' adıyla hayatını sürdüren Erkan, şöhretin zirvesini görmüş biri olarak geçmişi ile yaşadığı hesaplaşmayı Yeni Şafak'a anlattı. "Bu bir konsept değil bu başka bir şey. Rabbimle aramdaki bir hesaplaşma, bir Nasuh tövbesi var.

Mahmut Erkan kimdir ne iş yapar?

1987 yılında Samsun Maltepe Lisesi'nden mezun olduktan sonra ajanslarda modellik yapmaya başlayan ünlü isim, adını Kuşum Aydın'ın sunduğu programla duyurmuştur.
Ayhan Aşan nasıl ünlü oldu?
Türkiye genelinde yapılmakta olan ses yarışmalarına katılma kararı almış ve katılmıştır.Bu yarışmalara toplam Üç defa katılmış ve hepsinde birinci olarak seçilmiştir.1987 tarihinde yapılmış olan Altın Lale Ses yarışmasına katılmış ve profesyonel olarak ilk defa bu kadar büyük bir adım atmıştır.Birçok bu şekilde …
Ayhan Aşan nerede doğdu?
BalıkesirAyhan Aşan / Doğum yeri

Mahmut Erkan ne iş yapıyor?

Can PS3 play audio CDs?

Mevlana Haftasi Hangi tarih?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye