Editör
Efsanevi Üye
Magento iyi mi?
Magento, e-ticaret yazılımlarının bir kalite sıralaması yapılsa, en üste adını yazdıracak online satış sistemlerinden biridir. Açık kaynak kodlu olması ile geliştirme yapılabilen ve zaten esnek bir yapıya sahip php yazılım dili ile yazılmış olması, onun en çok tercih edilenler arasında olmasını sağlıyor.
Magento nedir ne işe yarar?
Magento, PHP yazılım dilini kullanan ve 2008'de piyasaya sürülen açık kaynak kodlu bir e-ticaret yazılımı. Açık kaynak kodlu olması nedeniyle Magento ücretsiz bir yazılım olarak geliyor ve kendi e-ticaret sitesini kurmak isteyenler bu yazılım ile online mağazalarını kurabiliyorlar.
Neden Magento?
Neden Magento?
Magento; OpenCart'tan sonra en çok tercih edilen, bizce dünyanın en iyi açık kaynak kodlu e-ticaret yazılımıdır. En iyi olduğunu söylememizin nedeni ise, kullanımının oldukça basit ve buna rağmen fonksiyonel oluşudur. Magento Zend Framework ve PHP teknolojilerini kullanan bir yazılımdır.
Magento ücretli mi?
Magento ücretli mi?
Magento, Açık kaynak kodlu; PHP, ve Zend Framework tabanıyla hazırlanan, MySQL, veri tabanı bağlantısı kullanan ücretli ve ücretsiz sürümlerinin olduğu profesyonel bir e-ticaret, yazılımıdır.
Magento 1 Nedir?
Magento, e-ticaret siteleri için açık kaynaklı bir PHP çözümüdür. E-ticaret sitelerini desteklemek için özel olarak oluşturulmuş ücretsiz açık kaynaklı bir platform olarak, esnek ve yüksek düzeyde ölçeklenebilir bir çözümdür.
Facebook for Magento ne demek?
Magento 2 nedir?
Magento 2 nedir?
Özetle Magento Magento, çevrimiçi mağazalar için kullanılan önde gelen e-ticaret platformudur . Kutudan çıkmış güçlü işlevselliği ve etrafında yeni özellikler eklemeye devam eden geniş bir topluluk ile yüksek performanslı, ölçeklenebilir bir çözümdür.
PHP Magento nedir?
PHP Magento nedir?
PrestaShop nedir nasıl kullanılır?
PrestaShop, açık kaynak olarak dağıtılan ücretsiz bir e-ticaret yazılımdır. 2005 yılında, Fransa'daki bir bilim okulunda bir öğrenci projesi olarak kabul edilen PHP tabanlı yazılımdır.Yazılım popülaritesi sayesinde kısa sürede 30 farklı dile çevrilmiştir. PrestaShop, PHP yazılım dili ve MySQL tabanını kullanmaktadır.
PrestaShop nasıl kurulur?
PrestaShop Nasıl Kurulur?
- Adım 1 : Dosyaları İndirme.
- Adım 2 : Veritabanı Oluşturma.
- Adım 3 : Dosya Aktarımı
- Adım 4 : Dil Seçimi.
- Adım 4.2 : Mağaza Bilgileri.
- Adım 4.3 : Sistem Yapılandırması
- Adım 4.4: Mağaza Kurulumu.
- Adım 4.5 : Kurulumun tamamlanması
PrestaShop ne kadar?
PrestaShop ne kadar?
PrestaShop nasıl?
PrestaShop nasıl?
Prestashop 2007 yılında açık kaynak kodlu yazılım lisansı alınarak küçük ve orta ölçekli işletmelerin kullanabileceği bir e-ticaret yazılımı olarak piyasaya sürülmüştür. Geliştirilmeye açılan bir projedir. Prestashop Paypal ve Google Checkout gibi çok sayıda çeşitli ödeme seçenekleri mevcuttur.