Modoratör
Efsanevi Üye
Macro Centerin sahibi kim?
MAKRO MARKETİN SAHİBİ KİMDİR? Her ne kadar ortaklı bir yapıdan oluşsa da,Makro Market de söz sahibi ve çoğunluk hisseye sahip olan Şeref Songör'dür. Şeref Songör aynı zamanda Makro Market'in kurucusudur.
Macro Center migrosun mu?
özellikle nefis italyan makarna çeşitlerine yer veren süpermarket. artik migrosa bagli olan marketler zinciri.
Makro markette neler var?
Makro markette neler var?
Excelente Yerli Kuşkonmaz 300 G. Excelente. 27,95 TL.
Makro Market battı mı?
Makro Market battı mı?
SAHİP olduğu 270'i aşkın mağaza ve 6 bin 500 çalışanı ile sektörün önemli oyuncularından biri olan Makro Market, yaşadığı mali darboğazı aşamayınca konkordato talebinde bulunmuştu. Ankara İcra Hukuk Mahkemesi, geçen 20 Kasım'da şirkete yönelik konkordato kararı verdi.
Mustafa Songör kimdir?
Bugün markanın Yönetim Kurulu Üyeliği, İcra Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerini sürdüren Songör, 1970 Kayseri Develi doğumlu, evli ve 3 çocuk babası.
Makro Market kime satıldı?
16 Mart 2018 tarihinde, Makro Market'in sahibi olduğu Uyum Market'in toplam 56 şubesi ile Antalya'da faaliyet gösteren 17 adet Makro Market şubesinin 105 milyon lira bedel karşılığında Migros tarafından devralındığı açıklanmıştır.
Macrocenter ne demek?
Macrocenter ne demek?
Macrocenter. Macrocenter, ayrıcalıklı ürün portföyü, yüksek standartlarda sunduğu müşteri hizmetleri ve özel mağaza tasarımıyla Türkiye'nin seçkin süpermarket zinciridir.
Migros Macrocenter kimin?
Migros Macrocenter kimin?
Şuan Anadolu Grubu bünyesinde bulunan Migros'un şirket sahibi Tuncay Özilhan.
Türkiyede kaç tane Makro Market var?
6 ortaklı bir yapıya sahip olan Makro Market, 2018 yılında Ankara, Amasya, Antalya, Bolu, İstanbul, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Karaman, Malatya, Mersin, Samsun, Yozgat, Ordu ve Tekirdağ olmak üzere toplam 15 ilde bulunan 192 Makro ve 87 Uyum olmak üzere toplamda 279 mağazada hizmet vermiştir.
Macro Center hangi illerde var?
Macro Center AVM Mağazaları
Agora İzmir Avm | Zemin |
Brandium Avm | -1. Kat | 0850 229 88 38
City's Nişantaşı Avm | | 0212 373 22 70
Hilltown Avm Küçükyalı | Zemin | 0850 677 53 58
İstinye Park Avm | -2. Kat | 0850 229 84 78
Makro Market Migros'a satıldı mı?
Makro Market Migros'a satıldı mı?
Makro Market konkordato süresi ne zaman bitiyor?
Makro Market konkordato süresi ne zaman bitiyor?
Bu, konkordatonun uygulaması zor ve riskli bir yöntem olmasından kaynaklanıyor. Konkordatoda, mali sıkıntıya giren şirket icra hukuk mahkemesine başvuruyor. İflas ertelemede süre 1 yıl olmasına karşın konkordatoda 3 aylık süre tanınıyor.
Mehmet Songör nereli?
Bu çalışmaların sonucunda Makro, 2012 yılı Aralık ayı itibarıyla 14 ilde 171 mağazaya ulaşmış durumda. Bugün markanın Yönetim Kurulu Üyeliği, İcra Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerini sürdüren Songör, 1970 Kayseri Develi doğumlu, evli ve 3 çocuk babası.