- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Maça Kızı 8 basıldı mı?
Yayınlanma Tarihi: 21 Mayıs 2017 Maça Kızı 8, üç kitaptan oluşan bir seridir; hepsi bu kitap altında toplanacaktır.
Maca kizi hangi kart?
Maça Kızı'nda Amaç Oyunun amacı mümkün olan en düşük ceza puanını almaktır. Kupa kartlarını ya da Maça Kızını aldığın zaman ceza puanı alırsın. Bir oyuncu 100 puana ulaştığında ya da onu geçtiğinde oyun sona erer. O zaman en az puana sahip olan oyuncu galip olarak ilan edilir.
Maça Kızı ne işe yarar?
Oyun başında tüm kâğıtlar dağıtılır. Daha sonra oyunculardan herhangi biri peşkir ( el almaz ) derse, o oyuncu oynanacak elde yerde dönen kağıdı almayacağını oyun başında söylemiş olur. Oyunun amacı Maça Kızını ve Kupaları almamaktır. Oyunda koz kupadır.
Maça Kızı toplam kaç bölüm?
139 bölüm olmuş kitapta. ne zaman bitecek belli değil. bir an önce finali gelse keşke baya merak ediyorum. kitap olursa da alırım. kitaba da öyle aşık oldum ki keşke birinin maçakızı olabilsek diye söyleniyorum günlerdir. tesadüfen instagram keşfet'te karşılaştığım, halen devam eden dilara pamuk'un wattpad romanı.
Maça Kızı kitabı çıktı mı?
Birbirine bağlı öykülerden oluşan King'in son romanı "Maça Kızı" 1960'la 1999 yılları arasını kapsamaktadır….Maça Kızı
Maça kızı kitap kaç sayfa?
Maça Kızı
Maca kizi ne kadar?
El sonunda destesinde maça kızı bulunan oyuncu, 13 puan alır. (oyun puan almaktan kaçınma üzerinedir) Eğer oyuncu maça kızı dahil 13 maça kartını elinde bulunduruyorsa puanı ne olursa olsun oyunu kazanmış olur.