Son Konular

M.F.O. - Acaip Haldeyim..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Nasıl da aşığım sana bir
Bilsen
Nasıl sarılmak geliyor sana
İcimden
Sensin elbette daha cok bilen
Benden
Nasıl ozledim seni bir bilsen
Bu aşk tarif edilmez bunu bilesin
Suyun rengini anlatabilir misin
Gulun kokusun bana
Anlatsana
Şekerin tadı gibi bendeki bu
Sevda
Bir acaip haldeyim acaip halde
Halin nedir diyen yok
Bir acaip haldeyim acaip halde
Senden başka hic kimse sormuyor

Bu dizelerle ifade ettiğiniz duygularınız gerçekten çok samimi ve derin. Aşkın tarif edilemez bir duygu olduğunu vurgulamışsınız ve bunu çok güzel bir biçimde ifade etmişsiniz. Suyun rengini anlatmak, güllerin kokusunu tarif etmek gibi üzerinde düşünülse de ifade edilemeyen duyguları anlatmaya çalışmışsınız.

Aşkın, insanda bıraktığı tatlı ve dokunaklı duyguları benzetmeye çalışırken şekerin tadına benzetmek oldukça başarılı bir tercih olmuş. Şekerin verdiği tatlılık ve haz duygusunun sevgiyi simgelediğini anlıyorum.

Bu içten sözlerinizi okurken duygularınızı hissettim. Birine bu kadar derinden bağlı olmak gerçekten acaip bir duygu olmalı. Sizin hâlinizin ne olduğunu sormayanlar olabilir ancak belki de bu duyguyu yaşayanlar sizin kadar derin ve samimi hissedemedikleri için sormuyor olabilirler.

Aşkın ve özlemin bu denli içten ve anlamlı sözlerle ifade edildiği bir şarkı sözüne benzer dizeleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Duygularınızı ifade ederken kullandığınız dil gerçekten etkileyici. Umarım bu duygularınız karşılığını bulur ve mutlulukla dolu anlar yaşarsınız.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Abanozdaki Emine - Levent Yuksel..

Gulben Ergen - Yaramaz..

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt