Son Konular

LYLO neden birakti?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

LYLO neden bıraktı?

Para yüzünden bırakmadı, yorumlar birbirinin devamı gibi. Nude fotoğrafı ve videosu çıktığı için 6 sponsorluğu iptal edildi, izlenmeleri düştü. Sadece bağıştan gelen para da yetmeyince böbrek iflası gibi yok oldu.
Duygu atıl kaç yaşında?
1997 yılının Ekim ayında aslen İzmir'de dünyaya gelen Duygu Atıl, Terazi burcudur. Ege Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde eğitimini sürdürmektedir.
LYLO yayın yapıyor mu?
kendisini izleyenlerin ergen tayfasından oluştuğunu belirtip kötülemeye çalışmanızı anlamıyorum ya. arkadaş ne kadar komiksiniz. oyun oynayarak yayın yapıyor ve izleyici kitlesinin yaş aralığı da belli bir kesime hitap ediyor dolayısıyla.

LYLO ifşa ne demek?

Sosyal medyada binlerce kişi " Lylo'nun ifşası diye " paylaşım yaparak üzerinde hiçbirşey olmayan genç bir kızın fotoğrafları ve videosunu paylaştı. Gerçek adı Duygu Atıl olan kullanıcıya diğer yayıncılar Elraen ve Wtcn'den, Lylo konusunu uzatan izleyicilerine sert çıkarken, sizinde aileniz var!
MiaFitz ne zaman doğdu?
Türkiye'nin popüler kadın yayıncısı, Gözde Demiral (MiaFitz) 1998 yılında doğdu. Aslen İzmir doğumlu olan Gözde, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Sinema ve Dijital Medya Bölümü'nden mezun olmuştur. Twitch platformu üzerinden yayınlar yapan Gözde Demiral, (miafitz) isimli kanalın sahibidir.
MiaFitz nerede oturuyor?
Oyunseverlerin takip ettiği Twitch yayıncılarından biri olan Gözde Demiral bilinen adı ile Miafitz kendini bir sohbet sırasında şu şekilde tanıtıyor; "Adım Gözde, 21 yaşındayım ve İzmir'de yaşıyorum.

MiaFitz hangi üniversitede?

Türkiye'nin popüler kadın yayıncısı, Gözde Demiral (MiaFitz) 1998 yılında doğdu. Aslen İzmir doğumlu olan Gözde, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Sinema ve Dijital Medya Bölümü'nden mezun olmuştur.
Elraenn kaç yaşında?
Başarılı YouTuber ve Twitch yayıncısı olan Tuğkan Gönültaş (Elraenn), 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Twitch platformunda tam zamanlı yayıncılık yapmaktadır. Eğitim hayatını, Yeditepe Üniversitesi Endüstri Ürünleri ve Tasarımı Bölümü'nden mezun olarak tamamlamıştır.
Büşra Pelin Baynazoğlu kaç yaşında?
29 yaşında (18 Temmuz 1992)pqueen / Yaş

Gözde'nin soyadı ne?

Mayista Antalyaya gidilir mi?

Gezegenler neden ses cikarir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye