Modoratör
Efsanevi Üye
Lösemi kim kurdu?
Üstün EzerLÖSEV / KurucusuÜstün Ezer Türk hekim ve LÖSEV kurucu başkanı. 2017'de Çocukların Dünyası Vakfı tarafından verilen Çocuk Hakları Ödülü'ne layık görüldü. Vikipedi
Lösevin kuruluş amacı nedir?
Lösevin kuruluş amacı nedir?
LÖSEV' i kurmaktaki amacımız; lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanı sıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmektir.
LÖSEV ne zaman kuruldu ve amacı nedir?
LÖSEV ne zaman kuruldu ve amacı nedir?
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 1998 yılında Pediatrik Hematolog, Onkolog Dr. Üstün Ezer tarafından Ankara'da kurulan, lösemili ve kanser hastası çocuk ve yetişkinlere yardımda bulunan ve birçok ihtiyacını karşılayan bir vakıftır.
LÖSEV ne zaman kuruldu?
8 Kasım 1998, AnkaraLÖSEV / Kuruluş tarihi
Lösante hastanesinin sahibi kim?
Lösante hastanesinin sahibi kim?
Üstün Ezer, LÖSEV – LÖSANTE kurucu Yönetim Kurulu Başkanı ve LÖSANTE Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanıdır.
LÖSEV bir sivil toplum kuruluşu mudur?
LÖSEV bir sivil toplum kuruluşu mudur?
LÖSEV, 1998 yılından bu yana tüm Türkiye genelinde binlerce lösemili çocuk ve ailesine maddi-manevi destekler iletmekte, çocukları yaşama bağlamaktadır. Bu denli önemli ve kutsal görevi, bir sivil toplum kuruluşu olarak, tamamen gönüllü kişiler ve hayırsever Türk halkının destekleri ile gerçekleştirmektedir.
LÖSEV kime ait?
LÖSEV'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Dr. Üstün EZER, LÖSEV ailesinin şirin babası, çocuk uzmanı ve çocuk kan hastalıkları (Pediatrik Hematolog) uzmanıdır.
LÖSEV nedir uzun bilgi?
LÖSEV nedir uzun bilgi?
Çocukların iyileştirilmesi ve maddi anlamda destek alabilmesi adına yardımda bulunan bir vakıftır. LÖSEV, birçok konuda hizmet vererek lösemi çocuklara yardımlarda bulunuyor. Lösemi hastalığı yaşayan çocuklar için kurulan bu vakıf, her konuda yardım hizmetleri yaparak ihtiyaçlarının giderilmesini sağlıyor.
Lösevin başında kim var?
Lösevin başında kim var?
LÖSEV bir stk mı?
Lösante ücretli mı?
Lösante ücretli mı?
KANSER TEDAVİSİ TAMAMEN ÜCRETSİZ YAPILACAK LÖSANTE'de kanser hastaları tamamen ücretsiz tedavi edilecek, diğer branşlarda ise özel hastane farkı alınacak. 400 yatak kapasiteli hastanede 78 yoğun bakım yatağı, 12 de ameliyathane var.