Son Konular

Logolarin anlami nedir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Logoların anlamı nedir?

Logo neye denir? "Logo en sade haliyle bir işletmeyi diğer işletmelerden ayıran markayı, harf, simge (görsel veya çizim) veya her ikisinin birden kullanıldığı özgün çizimlere denir."

Versace sembolü nedir?

Versace sembolü nedir?
Versace'nin sembolü olan Medusa; bu lanet öncesindeki güzellik tanrıçası, altın saçlı Medusa'dır. Bu logo , gücü,kuvveti ve güzelliği temsil etmesiyle ;Versace'nin geçmişe ve gelenekselliğe olan bağını gösterirken; bir yandan da orijinalliği ve dehasıyla etkileme tutkusunun ürünüdür.

Hummel logosu hangi hayvan?

Hummel logosu hangi hayvan?
Hummel kelimesi, Almanca'da yabanarısı manasındadır, bu yüzden firmanın logosunda arı figürü bulunmaktadır.

Logo nedir uzun anlatım?

Logo bir marka, kurum, kuruluş, şirket, oluşum, topluluk yada fikri temsil eden ve içerisinde grafiksel ögeleri barındıran sembol yada şekillere verilen isimdir. Logo kendi içerisinde birden fazla gruba ayrılmaktadır, bu durumun nedeni ise tasarımlarda kullanılan tekniklerden dolayıdır.

Versace Medusa ne demek?

Versace Medusa ne demek?
Versace'nin eski logosu Medusa olarak tanınan bir kadını simgeliyor. Kısaca anlatmak gerekirse şehvetine düşkün bir kadın olan Medusa, günahları nedeniyle Athena tarafından cezalandırılmıştı.

Versace ne anlama geliyor?

Versace ne anlama geliyor?
İngilizce sözlükte Versace sözcüğünün tanımı Sözlükte Versace'nin tanımı Donatella'dır. 1955 doğumlu, İtalyan moda tasarımcısı ve işkadını; 1997'de Versace grubunun yaratıcı yönetmeni. Versace'nin diğer tanımı ise kardeşi Gianni. 1946-97, İtalyan moda tasarımcısı.

Hummel ayakkabı üretim yeri neresi?

Biz tasarımları ve üretimi Türkiye'de yapıyoruz. Tasarımlarımız çok beğeniliyor. İki yıl içinde Almanya'ya 400 bin adet ürün göndermeyi hedefliyoruz" diyor. Hummel, 1923 yılında Alman bir ayakkabı yapımcısı olan Albert Messmer tarafından kuruldu. 1991 yılında ise Thornico Grup bünyesine katıldı.

Hummel üretim yeri neresi?

Hummel üretim yeri neresi?
Hummel'ın tüm ürünleri yüzde yüz Türkiye'de üretiliyor.

Logo nedir uzun anlatım?

Logo, bir markayı, kurumu, kuruluşu, şirketi, oluşumu, topluluğu veya fikri temsil eden ve içerisinde grafiksel ögeleri barındıran sembol veya şekillere verilen isimdir. Logo genellikle bir işletmeyi diğer işletmelerden ayıran, tanınmasını sağlayan ve marka kimliğini yansıtan bir görsel öğedir. Logolar genellikle harf, sembol veya bunların kombinasyonlarından oluşur. Bir logonun başarısı, hedef kitleye markanın mesajını etkili bir şekilde iletebilmesiyle ölçülür. Logoların renk seçimi, tipografi kullanımı, sembolün anlamı ve şekli gibi unsurlar logo tasarımında büyük öneme sahiptir. Logolar genellikle markanın değerlerini, özelliklerini ve işlevini yansıtmak amacıyla özenle tasarlanır ve kullanılır.

Bu açıklama ile logo kavramını daha detaylı bir şekilde anlamış olabilirsiniz. Eğer logo tasarımı hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Islam dininde ihlas ne demektir?

Aci degeri nasil hesaplanir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt