Editör
Efsanevi Üye
Loçko kim?
Alihan Aracı 17 Ocak 1989 İstanbul doğumludur.İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümün den mezun olmuştur. Erberk Ajans ile çalışmaya başlayan Alihan Aracı ilk oyunculuk deneyimini Aşk ve Ceza dizisin de yaşamıştır.
Hayat Bazen Tatlıdır Nedim Kimdir?
Nedim Suri Kadıköy Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi mezunudur. Maltepe Üniversitesi Oyunculuk eğitimi alan Nedim Suri Vavien sinema filminde Mesut, Pazarları Hiç Sevmem'de kasabalı bir genci, Bu Kalp Seni Unuturmu, Benim Hala Umudum Var'da ise Yiğit karakteri ile kamera karşısına geçmiştir.
Hayat Bilgisi Demet kimdir?
Hayat Bilgisi Demet kimdir?
Demet (Pelin Öztekin) Hayat Bilgisi'nde yan karakterlerden biri olarak kariyerine başlayan Pelin Öztekin, sonraki yıllarda kendisini ıspatlayan isimlerden biri oldu.
Hayat Bazen Tatlıdır Emel kimdir?
Hayat Bazen Tatlıdır Emel kimdir?
Zeynep Alkan'ın Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde oynadığı Emel (Emoji) karakterinin kısa açıklaması ve resmi.
Alihan Aracı kaç yaşında?
32 yaşında (6 Haziran 1989)Alihan Aracı / Yaş
Hayat Bazen Tatlıdır Zeynep kimdir?
Pazar akşamları ekrana gelen Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Hayat öğretmenin öğrencilerinden Zeynep karakterini Elif Doğan canlandırıyor.
Hayat Bazen Tatlıdır Melis Sezen kimdir?
Hayat Bazen Tatlıdır Melis Sezen kimdir?
MELİS SEZEN'İN HAYAT HİKAYESİ 2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul'un Silivri ilçesinde dünyaya geldi. Melis Sezen, baba tarafından aslen Arnavut, anne tarafından Selanik göçmenidir. Bir erkek kardeşi bulunuyor. İstanbul Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.
Hayat Bilgisi rahmeli kimdir?
Hayat Bilgisi rahmeli kimdir?
Birçok sinema ve dizi filmde oynayan, ancak "Hayat Bilgisi" dizisinde canlandırdığı "Rahmeli" karakteri ile hafızalarımıza kazınan İnci Pars, İşte Benim Stilim 2016 ile izleyenlerin karşısına çıktı.
Hayat Bilgisinde Rüya rolünde oynamış oyuncu kimdir?
Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı 'Rüya' karakteri ile hafızlara kazınan Yıldız Asyalı, yıllar sonra gündem oldu.
Hayat Bazen Tatlıdır dizisi nerede çekiliyor?
Hayat Bazen Tatlıdır İstanbul Fatih'te Cağaloğlu Anadolu Lisesinde.
Alihan Aracı kim?
Alihan Aracı kim?
Sinema, reklam ve dizi oyuncusu. 1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu, İstanbul Üniversitesinde mühendislik okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesinde Yüksek Lisans yaptı. Küçük yaşta tiyatro ile tanışan oyuncu, öğrenimi devam ederken de üniversitelerin tiyatro kulüplerinde oyunculuk çalışmalarını sürdürdü.
Alihan Aracı hangi dizilerde oynadı?
Alihan Aracı hangi dizilerde oynadı?
Meleklerin Aşkışu tarihten beri: 2018Hayat Bazen Tatlıdır2016 – 2017Bugünün Saraylısışu tarihten beri: 2013Alihan Aracı/TV şovları
Hayat Bazen Tatlıdır Onur kimdir?
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yapımcıların ve yönetmenlerin de dikkatini çeken Mustafa Mert Koç, Yeter adlı dizide asistan Mert karakterini canlandırdı. Kendisi gibi genç yeteneklerin yer aldığı Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde hayat verdiği Onur karakteriyle hayran kitlesini genişletti.
Melek Sezen kimdir?
Melis Sezen, 2 Aralık 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Koç Üniversitesi'nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde eğitim gören Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı ve ardından Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandırdı.
Melisa Sezen kaç yaşında?
Melisa Sezen kaç yaşında?
25 yaşında (2 Ocak 1997)Melis Sezen / Yaş