Modoratör
Efsanevi Üye
Live com parolası nasıl değiştirilir?
Outlook.com parolanız Microsoft hesabı parolanızla aynıdır.
- Microsoft hesabı güvenliği'ne gidin ve Parola güvenliği öğesini seçin.
- Güvenlik önlemi olarak bir güvenlik koduyla kimliğinizi doğrulamanız istenebilir.
- Geçerli parolanızı girin, yeni parolanızı girin ve Kaydet'i seçin.
Windows şifresi nasıl değiştirilir?
Windows 10 Bilgisayar Şifresi Değiştirme
- Denetim masasına gelin.
- Kullanıcı hesapları bölümüne gelin.
- Parolasını değiştirmek istediğiniz hesabı seçin.
- Hesabı seçtikten sonra parolayı değiştir butonuna tıklayarak mevcut parolanızı yazın, yeni parolayı 2 kez yazın, hatırlatma için de bir ipucu yazınız.
- Şifreniz değişti.
Microsoft Hesap şifremi nasıl öğrenebilirim?
(2) Yanıt
- Microsoft hesap oturum açma sayfasına gidin ve Microsoft ile oturum aç'ı seçin.
- Kullanıcı adımı unuttum'u seçin.
- 3. Microsoft hesabınızla ilişkili alternatif bir e-posta adresi veya telefon numarası girin.
- Bir sonraki ekranda kodu giriniz.
Facebook şifremi unuttum nasıl geri alabilirim?
Facebook şifremi unuttum nasıl geri alabilirim?
Şifrenizi hatırlamıyorsanız "Şifreni mi unuttun?" seçeneğine tıklayın.
- Şifreyi yenilemek için Facebook tarafından bir kod gönderilir. Bu kodu alabilmek için hesabınızla eşleşen telefon numaranızı veya e-posta adresini seçin.
- "Kodu gönder" dedikten sonra sayfanın sağ altında bulunan "devam" tuşuna basın.
Türk Telekom modem internet şifresi nasıl değiştirilir?
Türk Telekom modem internet şifresi nasıl değiştirilir?
- Öncelikle 444 1 444 numaralı Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayın.
- Müşteri temsilcisine bağlanmak için gereken tuşlamayı yapın.
- Bağlandıktan sonra modemin şifresini değiştirmek istediğinizi söyleyin.
- Belirlediğiniz modem şifresini müşteri temsilcinize söyleyip şifreyi onaylayın.
Microsoft hesabımı nasıl görebilirim?
Microsoft hesabınızın, Windows kimlik bilgileri kasasında kayıtlı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bunun için Windows XP, Vista ve Windows 7 üzerinde: Denetim Masası ve sonra Kullanıcı Hesapları'nı tıklatın. Açılan pencerede Kimlik bilgilerinizi yönetin'e girin.
Facebook şifremi unuttum eski şifremi nasıl öğrenebilirim?
E-posta ve şifremi nasıl öğrenebilirim?
Gmail giriş sayfasında Şifrenizi mi unuttunuz? bağlantısına tıklayın. İstenirse, Gmail e-posta adresinizi girin ve İleri'ye tıklayın. Gmail, hesabın sahibi olduğunuzu doğrulamak için size "Hatırladığınız son şifreyi girin", "Bu Google Hesabı'nı ne zaman oluşturdunuz?" gibi birkaç farklı soru soracaktır.