- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Lisans almak için ne yapılmalı?
Eğitim ve öğretim kurumları lisansı için gerekli şartlar;
- Bağlı bulundukları eğitim kurumundan alacakları öğrenci olduklarına dair belge,
- Sağlık izin belgesi,
- 18 yaşından küçük olanlardan Ek-4'te yer alan veli izin belgesi,
- T.C. kimlik numarası beyanı ile 2 adet fotoğraf.
Voleybol lisans ne ise yarar?
Sporcu Lisansı sporcunun, spor dalı faaliyetlerine ve yarışmalara katılabilmesine imkân veren izin belgesidir. Sporcuların, spor yapabilmeleri ve yarışmalara katılabilmeleri için lisans sahibi olmaları gerekir. Lisans, sporcu lisansı veya sporcu kartı olmak üzere iki şekilde düzenlenebilir.
Sporcuların lisans başvurularında kulüp adına değil 'ferdi' olarak başvuruda bulunmaları gerekmektedir.
- 18 yaşından küçükler için Veli/Vasi İzin Belgesi (EK-1) (Veli/Vasi İzin Belgesi, e-Devlet üzerinden de düzenlenebilir.)
- 18 yaşından büyükler için Sürücü Belgesi Fotokopisi (Ehliyet)
- Kimlik Belgesi Fotokopisi.
Sporcu lisansı nasıl alınır 2022?
Sporcu lisans işlemleri il/ilçe müdürlüklerinden yapıldıktan sonra, Federasyon Müsabaka Otomasyon Sistemine kayıt yapılması gerekmektedir. Başvurular Federasyon Otomasyon sistemi üzerinden Kulüp Yetkilisi ya da İl Temsilcileri tarafından yapılacaktır.
Voleybol Lisansı kaç yaşına kadar alınır?
(6) Türkiye Sultanlar/Efeler Ligi ve 1. Ligi kulüpleri müsabaka kadrosunda yer alacak sporcularının 18 yaşını doldurmuş olanları ile sözleşme yapmak, 18 yaş altında olup sözleşme yapılmamış oyuncuları için Federasyon lisansı almak zorundadır.
Voleybol Lisansı kaç yıl geçerli?
Unutma ki yeni lisansın yalnızca aldığın yılda geçerli. 31 Aralık tarihinden sonra lisansını uzatman gerekiyor. Bunun için ihtiyacın olanlar ise sağlık raporu, eski lisansın, bir adet fotoğraf ve vize formu.
Sporda lisans almak ne demek?
Herhangi bir sporu yaptığımızın kanıtıdır.Bu belge ile çeşitli yarışmalara katılabiliriz. Lisanslı sporcular artık o spor dalında uzmanlaşmış demektir. Bu küçük belge ile büyük işler başarabilir ve bir çok ödülü kazanmaya hak kazanır.