Editör
Efsanevi Üye
Lisans adı ne demek?
Lisans: Ortaöğretime dayalı en az sekiz yarı yıllık (4 yıl) programı kapsayan bir yükseköğretimdir. Lisans düzeyinde örgün, açık ve dışarıdan (ekstern) eğitim verilmektedir.
Lisanslı tişört ne demek?
Lisanslı tişört ne demek?
soz konusu olan urunun orijinal oldugunu belirten lisansa sahip urun cesidi. üretim hakları vs. bi firmaya ait olan ürün. yani bu tip ürünleri alarak o firmaya doğrudan kazanç sağlamış olursunuz.
Lisans ve ön lisans nedir?
Lisans ve ön lisans nedir?
Önlisans: Ortaöğretime dayalı dört yarı yılı kapsayan ve ara insangücü yetiştirmeyi amaçlayan yani lisans öğretiminin ilk kademesini oluşturan bir yükseköğretimdir. Lisans: Ortaöğretime dayalı en az sekiz yarı yıllık (4 yıl) programı kapsayan bir yükseköğretimdir.
Lisans ne demek vikipedi?
Lisans, özellikle dört yıl süren eğitim süreçleri için kullanılır. Söz konusu eğitim sürecinin ilk dönemi için önlisans ve uzmanlık edinme safhasına ise lisansüstü (yüksek lisans) denir. Eğitim ile ilgili bu madde taslak seviyesindedir. Madde içeriğini genişleterek Vikipedi'ye katkı sağlayabilirsiniz.
Futbol lisansı ne işe yarar?
Futbol lisansı ne işe yarar?
Kulüplerin amatör futbolcularının futbol faaliyetine katılabilmeleri için bu talimat hükümlerine göre lisans almış olmaları ve bu lisansları her yıl vize yaptırmaları zorunludur. Lisans işlemlerinde esas olan futbolcunun biyolojik yaşıdır. Lisans çıkartma yaşı her sezon öncesi Federasyonca belirlenerek ilan edilir.
Ön lisans ne denek?
Ön lisans ne denek?
Yükseköğretim iki yıllık eğitim programı olarak bilinen ön lisans, aynı zamanda lisans programlarının ilk kademesidir. Meslek yüksek okulu veya yüksek okul olarak ifade edilir. Meslek yüksek okulları iki yıllık eğitim verir. Bazı bölümlerde bir yıl yabancı dil eğitimi ile birlikte toplam üç yıl eğitim verilir.
Lisanslı Windows ne demek?
Windows lisansı, Windows'un fabrikada yüklendiği bilgisayara kalıcı olarak atanır. Bu bilgisayar, "Lisanslı Bilgisayar" olarak geçer. Başka bir deyişle OEM lisans zimmetlendiği bilgisayarla beraber yaşar ve onunla beraber ölür. Hiçbir koşulda başka bir bilgisayarda kullanılamaz.