- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Lisanın solosu çıktı mı?
Lisa, BLACKPINK'in solo çıkışını gerçekleştiren üçüncü üyesi olacak. Gruptan Jennie, Kasım 2018'de single'ı "Solo" ile bunu gerçekleştiren ilk üye oldu ve onu Mart ayında iki parçalık EP albümü "-R-" ile Rosé izledi.
Lisa Manoban mı Manobal mı?
Lisa'nın soyadı yaygın olarak "Manoban" olarak kullanılırken, doğru yazımı aslında "Manobal" dır, "Manoban" adının fonetik yazımıdır.
Lisa neden tek şarkı çıkardı?
"Hayranlarım beni daha önce hiç alnım açık görmemişti. Yeni bir şey göstermek istediğim için kararımı verdim ve sonunda alnımı açtım." B yüzündeki "Money" ile ilgili olarak Lisa, "Herkesin zevk alabileceği bir hip hop şarkısı. Onu duyar duymaz, gerçekten şarkıyı söylemek [tek] istedim."
Lisa solo tarihi ne zaman?
Lisa, Eylül'de Céline markasının, Ekim ayında ise Mac Cosmetics'in global elçisi olduğu açıklandı. 10 Eylül 2021 Tarihinde LALISA ve MONEY şarkılarıyla solo çıkışını gerçekleştirdi.
Lisa solo albümü ne zaman çıkacak?
K-pop kız grubu BLACKPINK'in üyelerinden olan Lisa'nın önümüzdeki ay ilk solo çalışmasıyla sevenlerinini karşısına çıkacağı, ajansı tarafından duyuruldu. YG Entertainment, rapçi-dansçının "Lalisa" adlı ilk bireysel albümünü 10 Eylül'de (ABD Doğu Saati ile) saat 12'de yayınlayacağını söyledi.
Lisa ismini neden değiştirdi?
Birçok insan, onları kötü şanstan kurtarması için çocukluğunda ya da yetişkinliğinde daha önceki ismini değiştirebilir. Yani, bir falcıya danıştıktan sonra, Lisa ve ailesi isminin Lalisa Manoban olarak değiştirmeye karar verdi. Ve çok uygun bir seçimdi, Lalisa'nın anlamı sık sık "birisini övmek" şeklinde çevrildi.
Lisa nerede doğmuştur?
Satuek District, TaylandLalisa Manobal / Doğum yeri
Lisanın Solosunun adı nedir?
2021, merakla beklenen müzik yayınlarının yılı oldu, ancak çok azı BlackPink'in üyesi Lalisa Manoban ya da diğer adıyla Lisa kadar olaylı oldu.