Son Konular

Lions kimdir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Lions kimdir?

Lions Nedir? Lions toplumun gelişmesinde katkıda bulunmak ve sosyal yaşama destek vermek amacını taşıyan, karşılıksız hizmet etmeyi bir yaşam ve davranış biçimi olarak benimseyen gönüllü insanların biraraya geldiği uluslararası bir hizmet kuruluşudur.
Lions Kulübü kime hizmet ediyor?
Lions kulüpleri de diger mason localari ve kulüpleri gibi insanlari aldatmak ve insanliga hizmet yaptigina inandirmak için masonluk faaliyetlerinden baska özürlüler ve müzmin hastalar için yardim programlari, genel sosyal refah projeleri, bilginin özendirilmesi ve Birlesmis Milletlerin desteklenmesi gibi çalismalar ve …
Lions Kulübü Başkanı kimdir?
İzmir Gündoğdu Lions Kulübümüzün sponsorluğunda kurulan,İzmir Efes Lions Kulübümüzün kuruluş belge gecesi törenini nihayet gerçekleştirdik.Başta kurucu Başkanı Lion Sayın İnci Buzlupınar Şap olmak üzere bütün kurucu üyelere başarılar diliyorum.

Türk Lions Vakfı Nedir?

Vakfın amacı; "Toplumumuzun eğitim, ekonomi, sağlık, sosyal ve kültürel içerikli gereksinimlerinin doğrudan ya da Lions ve Leo Kulüpleri tarafından üretilecek hizmet projeleri ile karşılanmasına ilişkin yardım ve katkıda bulunmak; adı geçen kuruluşlar ile üst kuruluşlarının çalışma ve dayanışmalarına olanak sağlamaktır …
Lions Kulübü nasıl üye olunur?
NASIL LION OLUNUR? Bir yıl üyeliğini doldurmuş ve üyelik gerekliliğini yerine getirmiş bir lion'un önerisi ile, kulübün adayı araştırması sonucunun olumlu olması halinde, kulüp yönetim kurulunun onayı ve daveti ile aday üye olunur.
Agora Leo Kulübü nedir?
Leo kulüpleri, Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği bünyesinde faaliyet gösteren, dünyanın en yaygın ve büyük gençlik organizasyonunudur. Leo kulüplerinin amacı 18 – 30 yaş aralığındaki üyelerine liderlik nitelikleri kazandırmak, bunu yaparken de çevrelerine faydalı olmalarını sağlamaktır.
Lion olmak, gönüllü olmanın ötesinde topluma gönüllü hizmet etmek anlamına gelir. Küresel Bir Örgütüz… Lions, tüm dünyada 206 ülke ve coğrafi bölgede, 1,35 milyon Lion ile 150,000 Leo insanlığa karşılıksız hizmet etmektedir.

Primolut gunde kac saatte bir icilir?

Ambulatuar kan basinci nedir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt