Editör
Efsanevi Üye
Limonata bitti nereye gitti?
Limonata bitti, Hanım kızı gitti. Nereye gitti? İstanbul´a gitti.
Komşu komşu saatin kaç oyunu nasıl oynanır?
Diğer kişilerin hep birlikte duvardan uzak bir yerde yan yana sıra olacağı söylenir. Sayışarak çocuklar arasından bir tilki seçilir. Daha sonra tüm grup hep birlikte tilkiye saatin kaç olduğunu sorar. Tilki saatin kaç olduğunu söylerse o kadar adım atılması gerektiği hatırlatılır.
Komşu saatin kaç oyunu?
Komşu saatin kaç oyunu?
Çocuklardan biri ebe olarak seçilir ve ebeyle oyuncular arasına bir mesafe konur. Oyuncular "Tilki tilki saatin kaç" derler. Tilki rolündeki çocuk bir sayı söyler. Çocuklar Tilkinin söylediği sayıya göre adım atarlar.
Saatin kaç oyunu?
Saatin kaç oyunu?
Oyuncular ebeye "Tilki tilki saatin kaç?" dediklerinde tilki rolündeki ebe bir sayı söyler. Oyuncular tilkinin söylediği sayı kadar adım atarlar. Sonra tekrar "Tilki tilki saatin kaç?" derler. Söylenen sayı kadar adım atan oyunculardan ebenin yanına en çabuk kim ulaşır ve sırtına dokunursa o kişi ebe olur.
Saatim kaç oyunu?
Kaç adım oyunu?
Ali baba saat kaç oyunu?
Ali baba saat kaç oyunu?
Her turun başında oyuncular hep bir ağızdan "Ali Baba Saatin Kaç?" sorusunu çığırırlar. Ali Baba iki şekilde cevap verebilir: Ya bir saat söyler veya "kazandibi" der. SAAT SÖYLENDİĞİNDE oyuncular saat kadar adım atarlar. Örneğin "Saat üç" cevabı gelmişse her oyuncu bitiş çizgisine doğru üç adım atar.
Tinki Vinki saatin kaç?
Tinki Vinki saatin kaç?
Komşu komşu saatin kaç?
Saat Kaç oyunu okul öncesi?
Çocuklardan biri tilki seçilir ve diğer çocuklar tilkiden en uzak köşede sıra olurlar. Bu sırada her çocuk elinde tilkiden korunmak üzere dolgu oyuncak vb. hayvanlar taşırlar. Daha sonra çocuklar "Tilki tilki saatin kaç?" diye sorarlar. Tilki bir sayı söyler ve çocuklar tilkinin söylediği sayı kadar adım atarlar.
Saat Kaç Oyunu Nasıl Oynanır?
Saat Kaç Oyunu Nasıl Oynanır?
Sayışarak çocuklar arasından bir tilki seçilir. Daha sonra tüm grup hep birlikte tilkiye saatin kaç olduğunu sorar. Tilki saatin kaç olduğunu söylerse o kadar adım atılması gerektiği hatırlatılır. Adım atarken adımlar da yüksek sesle sayılır.
Baba saat Kaç?
Baba saat Kaç?
Baba dizisi Show Tv ekranlarında yerini alacak. Herkes Baba'nın tanıtımından sonra nefesini tuttu ve dizinin ilk bölümünü bekliyor. Baba dizisi her hafta Salı günü yeni bölümü ile saat 20:00'da SHOW TV ekranlarında yayınlanacak…