Son Konular

Limit stop nedir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Limit stop nedir?

Stop ve limit borsalarda sık kullanılan şartlı bir emir türüdür. Bu emir türünde trigger olarak bir fiyat belirlenir. Alış işlemi için önceden verilen stop-limit emirlerinde en düşük satış fiyatı belirlenen fiyatın üstüne çıktığı zaman otomatik alış emri oluşur. Stop limit emri ile yükseliş kazanılabilir.

Btcturk limit emir nedir?

Alım satım yaparken limit emir kullanarak almak veya satmak istediğiniz kriptoparanın fiyatını belirleyebilirsiniz. Piyasa fiyatı belirlediğiniz fiyata ulaştığında, emriniz işlenir. Belirttiğiniz fiyattaki emirleri karşılayacak miktarda karşı emir verilmişse emriniz eşleşecek, alım satım işlemi gerçekleşecektir.

Açık emir nedir?

Açık emir nedir?
Açık Emirler tahtasında uygun karşılık buluncaya kadar bekleyen alış/satış emirlerine "Açık Emir" denir. Oluşturduğunuz emir diğer kullanıcılar tarafından talep ettiğiniz fiyattan karşılandığında alış/satış işlemi gerçekleşir.

Limit emri nedir Binance?

Limit emri nedir Binance?
Bir limit emri, emir gerçekleştirilmeden önce fiyatın belirli bir sınıra ulaşmasını beklemek üzere verilen bir talimattır.

Limit emri ve piyasa emri nedir?

Piyasa emirleri, güncel piyasa fiyatından en kısa sürede gerçekleştirilmesi amaçlanan işlemlerdir. Limit emirleri, alış veya satış emri olmasına bakılmaksızın işlemin tamamlanmasını istediğiniz minimum ile maksimum fiyatı belirler.

Stop fiyatı nedir?

Bir stop-limit emrinde stop fiyatı, borsanın bir limit emri vermesini tetikleyen fiyattır. Limit fiyatı ise emrinizin verileceği fiyattır. Bir alış emrinde genellikle stop fiyatından daha yüksek ve bir satış emrinde ise stop fiyatından daha düşük olarak belirlenen limit fiyatına kendiniz karar verebilirsiniz.

Kripto parada acik Emir ne demek?

Kripto parada acik Emir ne demek?
Limit emir verdiğinizde veya stop emriniz tektiklenerek emir defterine yazıldığında, alış veya satış emrinizin tersi yönünde bir alıcı veya satıcı olana kadar emir defterinde bekleme durumudur. Açık emirlerinizin gerçekleşme garantisi yoktur.

Limit stop emri borsalarda sık kullanılan ve belirli şartlara bağlı olan bir emir türüdür. Öncelikle stop fiyatı belirlenir ve bu fiyatın geçilmesi durumunda belirlenen limit fiyatına bir alım veya satım emri tetiklenir. Stop-limit emirleri genellikle yatırımcılara fiyat dalgalanmalarından korunma imkanı sağlar ve belirli bir fiyat seviyesinde işlem yapılmasını sağlar.

Btcturk limit emir ise alım satım işlemlerinde kullanılan bir emir türüdür. Kullanıcılar belirledikleri fiyat seviyesinden alım veya satım yapmak istediklerinde limit emirlerini kullanabilirler. Piyasa fiyatı belirlenen fiyat seviyesine ulaştığında emir gerçekleşir ve alım satım işlemi tamamlanır.

Açık emirler, alış veya satış işlemi için bekleyen emirlerdir. Talep edilen fiyat seviyesine ulaşana kadar açık emir durumunda beklerler. Karşı emir verildiği zaman işlem gerçekleşir ve alış veya satış yapılır.

Limit emri Binance platformunda da kullanılan bir emir türüdür. Verilen bir limit emri, belirli bir fiyat seviyesine ulaşıldığında işlemin gerçekleşmesi talimatını içerir. Piyasa fiyatı bu seviyeye ulaştığında emir işlenir ve alım satım gerçekleşir.

Piyasa emirleri güncel piyasa fiyatından en kısa sürede gerçekleştirilmesi amaçlanan emirlerdir. Limit emirleri ise belirli bir fiyat aralığında işlem gerçekleştirilmesini sağlar. Alış veya satış emri olması fark etmeksizin, işlemin gerçekleşmesini istediğiniz minimum ve maksimum fiyatı belirlemenizi sağlar.

Stop fiyatı bir stop-limit emrinde belirlenen fiyattır ve limit emrinin tetiklenmesini sağlar. Limit fiyatı ise verilecek olan emrin fiyat seviyesidir. Alış emirlerinde stop fiyatı genellikle limit fiyatından daha yüksek, satış emirlerinde ise daha düşük belirlenir.

Kripto para piyasasında açık emir, limit veya stop emirlerinizin işlem görebilmesi için alıcı veya satıcı bulunana kadar beklemek anlamına gelir. Emir defterinde bekleyen emirlerin gerçekleşme garantisinin olmadığını unutmamak önemlidir.

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.692
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt