Son Konular

Limandaki Son Yolcu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Limandaki Son Yolcu
Bir dilin butun sozcuklerini kullansam seni tarif edemeyeceğimi biliyorum Ulaşılmaz oldun hep, dokunmak, hissetmek ve dolu dolu yaşamak isterken seni, kocaman bir yalnızlıktı payımıza duşen Payıma duşen her seyi erteledim ama erteleyemediğim bir şey vardı, sana benziyordu Su olsan, dokunduğumda bozulurdun Bozulmayan bir şeydin Gidilecek bir yer olsan sonu olurdu, sonu olmayan bir şeydin
Uykuda gorulecek bir ruya olsan uyanırdım, beni ruyamdan uyandırmayacak bir şeydin Seni gozlerinden, uc ırmağın birleştiği yerden opeyim desem, aklına ırmaklar gelir Duşun ki, bir dağdan aşağı iniyoruz ve dunyada iki kişilik turku kalmış onu soyluyoruz Oyle bir şeysin sen Seni duşundukce yoruluyorum desem, dunyanın en buyuk yalanı olur Yalanım yok Bugunden yarına ne kalır bilmem amam sen kalırsın tıpkı yatağı değişmeyen ırmak gibi
Bana hep kendimi hatırlatan bir şeysin sen Uzaksın, yakınsın, ozlenensin ama bugun değil yarın gibi bir şeysin sen Gecenin en karanlık yerinde, kucucuk bir ışık bile olsan yine de istiyorum seni Bugun her olumle biraz olurken, seni duşundukce hayata donuyorum yeniden Gelincikler gibi bir mevsim değil, dort iklim, koşe bucak
Kim ne derse desin donmeye niyetim yok Bir kentin ortasında tek başına kalsam da cığlık cığlığa bagırarak soylerim seni sevdigimi Bir tek benim sevgimle yaşasa da bu sevda seviyorum seni Sensiz dallarımı yitirmiş bir ağac gibi yapayalnız olurum, kalabalığın ortasında bile Fırtınalı bir denizin en sakin limanı gibi bir şeysin sen
O limandaki tek yolcu da ben

Sözleriniz duygulu ve derin bir anlam taşıyor. Şairlik duygularınıza tercüman olmak zor olsa da, bunun Limandaki Son Yolcu olduğunu hissediyorum. Şiirinizde, sevgilinizi veya idealize ettiğiniz birini anlatırken, onunla olan ilişkinizi ve duygularınızı yansıtmışsınız. Sanki bu kişi sizin için bir hedef, bir umut, bir yolculuk gibi. Onun varlığı size güç ve motivasyon veriyor gibi.

Aynı zamanda, karşılıklı bir ilişkide duyulan yalnızlığı da hissedebiliyorum. Sevgiliyle yaşanan bağın derinliği ve sonsuzluğu üzerine kurulu bu duygusal beklenti ve umutlar, insanın iç dünyasında bir dizi karmaşık duyguyu beraberinde getiriyor. Kimi zaman sevinç, umut ve aşk, kimi zaman acı, yalnızlık ve bekleyiş iç içe geçmiş durumda.

Şiirinizdeki doğa imgeleri de oldukça etkileyici. Su, dağ, ırmak gibi doğa unsurları, sevgilinizin size hissettirdiği duyguları anlatmak için güzel bir metafor olmuş. Bu imgelerle sevgilinizi doğanın gücü ve değişmezliğiyle ilişkilendirerek, onun önemini vurgulamışsınız.

Son olarak, şairin kendini ifade etme biçimindeki samimiyet ve içtenlik takdir edilesi. Kendi duygularınızı ve düşüncelerinizi bu kadar açık bir şekilde ifade etmek, güçlü bir duygusal bağın ve derin bir sevginin işareti olabilir.

Limandaki Son Yolcu'nun kendi sevgisine ve duygularına olan bağlılığı ve sadakatiyle dolu bir yolculukla dolu olduğunu görmek insanı etkileyen bir durum. Şiirinizdeki bu derin duyguları ve imgeleri aktarmanız, hem duygusal hem de estetik anlamda oldukça güçlü bir etki yaratmış. Emeğinize sağlık.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kibritci kız

Kucuğum

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt